Spoj opuštanja i aktivnog odmora u Grand Hotelu Rogaška 4* u Rogaškoj Slatini - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, bogati wellness & spa, animacijski program... sve za 2 osobe!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u termalnom bazenu i saunama, ostanite u kondiciji uz fitness, zabavite se uz bogati animacijski program i okušajte sreću u HIT Casinu Fontana! Kupon vrijedi do 07.04.2023.; ne vrijedi od 10.02. do 12.02.

GRAND HOTEL ROGAŠKA 4* 

Smješten u srcu Rogaške Slatine i okrenut prema veličanstvenom parku, Grand Hotel Rogaška savršen je primjer bezvremenske arhitektonske klase. Uz 194 povijesne sobe, svaki se gost vraća u vrijeme austrijske carice Elizabete, cara Franje Josipa I. i šarmantnih večernjih koncerata koje je izvodio mađarski skladatelj Liszt.

Vremena se mogu promijeniti, ali naša predanost održavanju šarma i standarda ove kultne zgrade ostaje ista. Naša visoko personalizirana 24-satna usluga, u kombinaciji s autentičnim, elegantnim okruženjem hotela, utjelovljuje dom daleko od doma za naše goste. Tijekom godina, naše je osoblje izgradilo nenadmašnu razinu pouzdanosti, povjerenja i povezanosti s onima koji ostaju ovdje – vezu koju nastavljamo održavati.

Potpuno renovirane standardne sobe Comfort nalaze se u hotelu Styria s 4 zvjezdice. Sobe su površine 20-25 m2. Klasično dizajniranie s visokim stropovima i prekrasnim pogledom na okolne parkove ili obližnju čarobnu šumu pružaju opuštajući boravak u Grand Hotelu Rogaška. Opremljene su bračnim krevetom ili 2 odvojena ležaja.

Ponuda uključuje besplatan ulaz u termalni hotelski bazen, jacuzzi i sauna centar VIS VITA Spa & Beauty + petak navečer kupanje i sauna do 21.00 h + besplatan ulaz u fitness centar VIS VITA Spa & Beauty!

VIS VITA SPA & BEAUTY jedinstven je spoj prirodnih resursa i iznimnih wellness rješenja. Nudimo savršenu kombinaciju balneologije i odabranih medicinskih terapija koje blagotvorno djeluju na zdravlje. Također koristimo kozmetička rješenja i rješenja protiv starenja. Specijalizirani smo za izradu programa s dugotrajnim učinkom, koji su dizajnirani po mjeri.

Naše saune i parne sobe savršeno su mjesto za opuštanje i psihičko i fizičko opuštanje. Naši sadržaji uključuju finsku saunu, tursku saunu, infracrvenu saunu, ledenu špilju, Kneippove staze, tretmane tropskom kišom.

Grand Hotel Rogaška je hotel koji umiruje i okrepljuje tijelo i duh. Tome je uvelike pridonijela blizina DONATA MG - prirodne mineralne vode, stare oko 8000 godina, koja posjeduje ljekovita i ljekovita svojstva. 

Ova izvorska voda obogaćena je mineralima poput magnezija, kalcija i hidrogenkarbonata kako bi osigurala kemijski sastav koji pomaže u ublažavanju i prevenciji raznih bolesti i bolesti. Možda je upravo ta voda Rogaškoj priskrbila reputaciju ljekovitog, oporavljajućeg mjesta. Naši gosti uživaju u iskorištavanju Donata Mg i njegovog visokog sadržaja minerala dok borave ovdje, te mogu potvrditi njegovu ljekovitu moć.