KARNEVAL U VENECIJI - otputujte s Best Travelom na jednodnevni izlet u Veneciju s uključenim autobusnim prijevozom i budite i Vi dio čarobnog karnevala!

9 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

To je vrijeme kada cijeli grad postaje jedna pozornica, vrijeme kada domaćini izvade i i pokažu svoje najraskošnije maske, vrijeme koje nas barem na tren vrati u dimenziju svih onih raskošnih balova, vrijeme kada svatko može biti netko drugi. I tako još od davne 1268. godine! Kupon vrijedi za odabrani datum.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Zagreba u 03:30 h s glavnog ulaza na Zagrebački velesajam (ulaz JUG) Mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu u 04:00 h (Petrol benzinska postaja, te na Vratima Jadrana u 05:30 h (na strani McDonalds-a ). Slijedi vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema Punta Sabbioni. 

Kraći odmor te odlazak, ukrcaj na vaporetto (turistički brod) i plovidba od Punta Sabbioni do centra Venecije sa usputnim panoramskim razgledavanjem venecijanske lagune s mnogobrojnim otocima. Putem će te čuti priče o starim Mlečanima, velikim duždevima, poznatim zabavama pod maskama i bijegu iz zatvora Rudolfa Casanove…

Nakon pristajanja na otok San Marko slijedi šetnja uz pratitelja putovanja do najimpresivnijih znamenitosti Venecije: Piazzia San Marko, Duždeva palača, most Uzdaha, most Rialto. Po završetku razgledavanja, slijedi slobodno poslijepodne za vlastite programe, šetnju, shopping, talijanski capuccino i uživanje u čarima Venecije i venecijanskih maski… 

U dogovoreno vrijeme sastanak s pratiteljem putovanja i povratak brodom prema Punta Sabbioni te dalje autobusom prema početnom odredištu. Predviđen dolazak u Zagreb je u kasnim večernjim satima.