NOVO! Probudite emocije i energiju pokretom uz klub Tango Experiential u Zagrebu - upišite TEČAJ ARGENTINSKOG TANGA i uz 4 dolaska u mjesec dana za samo 20 € zaljubite se u ples i novo iskustvo...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tečaj je namijenjen isključivo parovima. Tečaj se održava ponedjeljkom, od 20:00 h do 21:30 h, u baru Beleza, Tuškanova 37, Zagreb (blizina Kvatrića)! Kupon vrijedi do 31.03.2023.

Ako želite kroz zagrljaj spoznati nešto o sebi i drugima svakako je vrijeme da naučite argentinski tango. Upustite se u avanturu učenja argentinskog tanga uz modernu glazbu, puno zabave i druženja! 

Poduka se odvija u malim grupama uz individualan pristup za svakog polaznika. 

Tečaj argentinskog tanga namijenjen je isključivo parovima i osobama mlađima od 50 godina.

Voditelji, Karla i Hrvoje pobrinut će se s puno strpljenja da Vaš ulazak u svijet tango plesa bude interesantan, interaktivan i ugodan. Prihvatite ovu avanturu i steknite nove plesne vještine koje ćete imati cijeli život. 

Hrvoje Gebavi je svoje plesno umijeće počeo graditi 2004. godine baveći se latino-američkim i standardnim plesovima. Višegodišnja takmičenja u ovim sportskim plesovima dale su mu osnovu u koju je ugrađivao elemente salse, jazz dancea, baleta… i tanga. S tangom se počinje baviti u Italiji 2009. godine. Njegov plesni stil najsnažnije se razvija u Velikoj Britaniji gdje dolazi u kontakt sa suvremenim/neo tangom i argentinskim učiteljima. U njegovom plesu mogu se vidjeti elementi svih plesova s kojima je došao u dodir. Zajedno sa svojim prijateljima 2014. godine pokreće Tango Experiential klub u Zagrebu unutar kojega vodi plesne tečajeve i plesne večeri.

Karla Jakušić Babeli započela je svoje plesne korake u ranoj dobi kroz jazz i ritmiku te se kasnije nastavila razvijati u izričaju suvremenog plesa. Pohađala je brojne radionice suvremenog plesa, partneringa i kontakt improvizacije u Hrvatskoj i inozemstvu, educirajući se kod renomiranih plesnih pedagoga i članova velikih plesnih kompanija. Imala je prilike nastupati i u predstavama suvremenog plesa. S argentinskim tangom se upoznaje 2015. godine te je s obzirom na iskustvo u suvremenom plesu odmah privlači neo/suvremeni tango i mogućnost povezivanja znanja, principa, kreativnosti i senzibiliteta iz suvremenog plesa i partneringa s tangom. Nakon nekoliko godina neo tanga, počinje se intenzivnije baviti i tradicionalnim tangom te se, želeći biti što svestranija plesačica, trenutno aktivno bavi objema granama u kojima se i dalje kontinuirano educira kroz međunarodne evente. Osim tečajeva tanga za građanstvo, održava i prigodne radionice tanga za izvedbene umjetnike.

Pridružite se klubu Tango Experiential (Iskustveni Tango) s povjerenjem i pratite nas i na Facebooku www.facebook.com/TangoExperiential.