[10.-12.03.] VIKEND SMIJEHA u Opatiji uz Gorana Vinčića! Uživajte u stand up nastupu i vrhunskom odmoru u HOTELU AMBASADOR 5* uz 3 dana/2 polupansiona i Wellness & SPA, a sve za 2 osobe!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite vikend u dobrom raspoloženju i smijehu uz našeg popularnog komičara Gorana Vinčića, a slobodne trenutke "ukradite" za vrhunski Wellness i SPA koji se prostire na čak 1300 četvornih metara! Kupon vrijedi od 10.03. do 12.03.2023.

HOTEL AMBASADOR 5* nudi tradicionalnu eleganciju i izvrsnost usluge za doista nezaboravno iskustvo. Opatijski hotel s pet zvjezdica razmazit će vas vrhunskim sadržajima... 

Povodom Dana žena provedite vikend smijeha i zabave u opatijskom hotelu Ambasador 5* uz Gorana Vinčića, jednog od najistaknutijih komičara hrvatske stand up scene. Ovaj majstor crowdworka i improvizacije nasmijat će vas do suza za vrijeme svog nastupa, a ostatak vremena uživajte u sadržajima koje nudi hotel Ambasador. Izvedite svoju suprugu, ženu ili prijateljicu na vikend smijeha i zabave u Opatiji!

U cijeni su uključene ulaznice za nastup stand up komičara Gorana Vinčića u dvorani hotela Ambasador 11.03. u 20:30 h i paket pića po osobi i grickalice za vrijeme trajanja nastupa!

+ After party u hotelskom Manhattan baru!

Zadivljujući dizajn, sveobuhvatne aktivnosti i domaća kuhinja pozivaju znatiželjne goste da dožive Hotel Ambasador kao nikada prije. 

Među njegovim značajkama su prostrane i luksuzno opremljene 243 smještajnih jedinica, najsuvremenije prostorije za sastanke, restorani svjetske klase i lounge bar, autentično spa iskustvo.

Hotel Ambasador bit će ulaz u autentičnu avanturu, gdje gosti mogu doživjeti lokalne tradicije pomiješane s europskim luksuzom svjetske klase koji će zajamčeno stvoriti nezaboravne uspomene.

Hotel ima središnju lokaciju u blizini centra Opatije, ali ipak zadržava svoju privatnost. Nalazi se iznad plaže i Lungomarea, 12 kilometara dugog šetališta na obali Jadranskog mora. 

Dvokrevetna SUPERIOR SOBA s balkonom i pogledom na park/ulica površine 23,5 – 25,5 m2 pruža opuštajući pogled na zelene površine i njegovane parkove i vrtove. Soba je klimatizirana i opremljena twin krevetima. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem. Miran, intiman ambijent sobe dodatno je poboljšan privatnim balkonom.

Hotel Ambasador nudi iznimno gastro iskustvo koje nije ništa drugo nego veličanstveno. Uživajte u vrhunskoj kuhinji i odličnoj usluzi u idealnom okruženju uz more u Kvarnerskom zaljevu – Opatija je savršeno mjesto za nevjerojatno gastronomsko iskustvo.

Besplatno se rekreirajte u fitness centru, opuštajte u spa & relax zoni i uživajte u grijanoj morskoj vodi unutarnjeg bazena...

U hotelu se nalazi najsuvremeniji WELLNESS I SPA koji se prostire na 1300 četvornih metara. S posebnim tretmanima i programima tematiziranim u elementu vode, spa je osmišljen kako bi revitalizirao vaše tijelo i um.

Sinergijom duhovnih i fizičkih elemenata – jedinstvenim ambijentom, individualnim pristupom i specifičnim programima – pomažemo vam otkriti noviji, dublji osjećaj blagostanja i zdravlja vašeg tijela. 

Slijedeći ideju da je za postizanje osjećaja smirenosti i opuštenosti potreban sklad energija, kreirali smo jedinstvene ambijente temeljene na principima Feng Shuija i uređenja prostora u kojima ćete se osjećati drugačije i opušteno.

SPA relax zona nudi umirujuće kristalne i parne kupke, masažne tuševe i ledenu fontanu. Spa Jaspis uključuje turske i kristalne kupke namijenjene privatnom grupnom opuštanju. Soba Obsidian idealna je za parove jer se umirujući tretmani izvode u paru. Iskoristite prednosti unutarnjeg grijanog bazena s morskom vodom i whirlpoola. Spa doista dovodi element vode na drugu razinu.