Povodom Međunarodnog dana žena, Zdravko Čolić sprema spektakl 11.03. u dvorani na Višnjiku! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 10.03.-12.03.2023.

Nakon dvostrukog rasprodanog koncerta u Zagrebu, omiljeni pjevač vraća se publici u Zadru. Zadrani će uživati uz vjerojatno najljepše ljubavne pjesme poput 'Ti si mi u krvi', 'Produži dalje", 'Gori vatra', 'Ljubav je samo riječ', 'Noć mi te duguje' te 'Svadbarskim sokakom'. Tijekom bogate i upečatljive karijere koja traje već pet desetljeća, Zdravko Čolić je nastupio u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama. Čolićev upečatljivi vokal, nepresušna energija i povezanost sa publikom jamče neponovljivu predstavu!

Cijena vrijedi za 2 osobe i uključuje: 3 dana/2 noćenja u superior sobi na bazi polupansiona + parking + piće dobrodošlice + parter ulaznice za koncert ZDRAVKA ČOLIĆA 11.03.!

HOTEL KOLOVARE 4* predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama. 

Kapacitet hotela je 195 soba i 12 apartmana. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran sa do 250 sjedećih mjesta, à la carte restoran s vinotekom, aperitiv bar, salon za masažu i kongresne dvorane, a od vanjskih sadržaja otvoreni bazen za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis i prostrano hotelsko parkiralište.

Superior double/twin sobe (26.5-28.5m2; balkon 4m2) prostrane su i moderno namještene sobe više kategorije koje gostima pružaju veći komfor i omogućuju ugodnu atmosferu za rad i odmor.

Hotel Kolovare ima odlične uvjete za organizaciju raznovrsnih događanja. Veliki izbor i mogućnost kombiniranja dvorana čine ga idealnim mjestom za organizaciju radionica, konferencija, prezentacija i drugih događanja.

Ispred hotela proteže se šljunčana gradska plaža Kolovare s pogledom na Zadarski kanal i otoke te istoimeno šetalište kojim se za samo desetak minuta stiže do starog gradskog središta.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak u našoj sredini.