Prije tretmana rade se konzultacije i detaljno savjetovanje sa specijalistom koji odgovara na vaša pitanja i upoznaje Vas s tretmanima! Trajanje tretmana: 30 - 40 minuta. Kupon vrijedi do 31.03.2023.

Vlasnica Dharma Instituta Ivana Škender, kozmetolog i wellness manager svojim dvadesetogodišnjim iskustvom u svijetu ljepote i uspješnim petnaestogodišnjim vođenjem i građenjem brenda Dharma Instituta ide u korak s modernim načinom života i prati trendove, te svojim klijentima omogućuje najbolju ponudu tretmana, vodećih aparata na tržištu uz izuzetno profesionalnu uslugu. 

Naglasak svih naših usluga i tretmana bazira se na u potpunosti individualnom i cjelovitom pristupu kako bi se na kraju svakog tretmana postigao potpuni učinak sklada duha i tijela i kako bi se svaki klijent osim trenutačno vidljive fizičke promjene na tijelu osjećao zdravo, lijepo i sretno.

MICRONEEDLING

Tretman s mikroiglicama (microneedling) nekirurška je metoda pomlađivanja i osvježavanja kože lica i vrata, a koristi se u tretmanu plićih bora i ožiljaka. Tretman se izvodi dermapenom koji na vrhu ima jednokratni nastavak sa snopom iglica, koje rade kontrolirane ubode na koži čime se potiče aktivacija stanica u koži, sinteza kolagena te bolja apsorpcija predhodno nanesenog seruma i koktela (s vitaminima i/ili hijaluronom). 

Mikrooštećenjima potičemo kožu na obnavljanje, odnosno na vlastitu proizvodnju gradivnih elemenata, a istovremeno u slojeve kože dovodimo prirodne hranjive sastojke, koji sami nikad ne bi mogli prodrijeti. Ti aktivni sastojci, ubrizgani u kožu, ubrzavaju metabolizam, stvaraju novi kolagen, a ujedno i ojačavaju postojeći. Na taj način nadoknađuje se  prirodno stanjivanje kože koje nastaje s godinama.

Tretmani se rade u razmaku od 2 do 4 tjedana, a tijekom tretmana radi se procjena o broju tretmana, ovisno o učinkovitosti (najčešće 4 – 6 tretmana). Nakon tretmana koža je crvena, a crvenilo se normalizira nakon jedan do dva dana te je obvezna upotreba zaštitne kreme od sunca (SPF).