NOVO - Dharma Institut ljepote u Zagrebu donosi Vam ponudu inovativnog KEMIJSKOG PILINGA T50 koji obnavlja i pomlađuje kožu uz 55% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj piling prodire do dubljeg sloja kože ne oštećujući njezin površinski sloj i time omogućava njezinu rejuvenaciju i regeneraciju! Kupon vrijedi do 31.03.2023.

Vlasnica Dharma Instituta Ivana Škender, kozmetolog i wellness manager svojim dvadesetogodišnjim iskustvom u svijetu ljepote i uspješnim petnaestogodišnjim vođenjem i građenjem brenda Dharma Instituta ide u korak s modernim načinom života i prati trendove, te svojim klijentima omogućuje najbolju ponudu tretmana, vodećih aparata na tržištu uz izuzetno profesionalnu uslugu. 

Naglasak svih naših usluga i tretmana bazira se na u potpunosti individualnom i cjelovitom pristupu kako bi se na kraju svakog tretmana postigao potpuni učinak sklada duha i tijela i kako bi se svaki klijent osim trenutačno vidljive fizičke promjene na tijelu osjećao zdravo, lijepo i sretno.

T50 PILING je jedinstven i inovativni piling pripremljen kao mesosistem koji ne zahtjeva oporavak nakon aplikacije, a sastoji se od triklorocetne i kojične kiseline, arbutina i hidrogen peroksida. Ovaj piling prodire do dubljeg sloja kože (dermisa) ne oštećujući njezin površinski sloj (epidermis) i time omogućava njezinu rejuvenaciju i regeneraciju. Komponente ovog pilinga su birane na poseban način kako bi zadovoljile očekivanja svakog klijenta.

Trikloroctena kiselina 35% stimulira rast fibroblasta u koži,ima protuupalno djelovanje, suzuje pore, pozitivno djeluje na akne, ima antibakterijski učinak te povećava elastičnost kože. Hidrogen peroksid ima jako antiseptičko djelovanje, u kontaktu sa kožom promovira otpuštanje kisika što automatski čisti kožu te čini njezine receptore osjetljivijim za apsorpciju drugih hranjivih sastojaka. Kojična kiselina prvenstveno potiskuje proizvodnju melanina, smanjuje pigmentacije, pjege i pozitivno djeluje na smanjenje ožiljaka te strija. Arbutin je jaki antioksidans koji se izolira iz bobičasta voća, pšenice i kruški. U kontaktu s kožom daje joj izvanredni sjaj i blistavost upravo svojim hipopigmentacijskim učinkom.

Indikacije: akne, hiperpigmentacije kao posljedica akni i upalnih procesa kod akni, strije, melazma i hiperpigmentacija, hipopigmentacija, seboroični dermatitis, ožiljci.

Efekti: onifikacija kože, normalizacija funkcija sebacealnih žlijezda, lifting kože, izbjeljivanje kože, zaustavljanje procesa fotostarenja kože, koža postaje svježa i potpuno nestaju manji ožiljci i pore.