Budite zdravi i fit te se počastite paketom od 21 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Kozmetičkom salonu Arte Vita u Varaždinu uz 71% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket sadrži: 7 elektrostimulacija + 7 presoterapija + 7 vacumslim tretmana. Kupon se može iskoristiti do 31.05.2023.

VACUMSLIM je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

ELEKTROSTIMULACIJA mišića (pasivna gimnastika) je terapija kojom se ubrzava  mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. 

Elektrostimulatori mišića funkcioniraju putem elektroda postavljenih na ciljana mjesta na tijelu, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, povećanje mišićne mase, relaksacija, eliminacija toksina i slično.

PRESOTERAPIJA ili LIMFNA DRENAŽA intenzivni je tretman za smanjenje natečenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, poboljšanje cirkulacije.

 Pomaže tretmanu ultrazvučne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage.