Napredni i nekirurški LIFTING lica uz 45% POPUSTA! Tajnu zategnute kože otkriva Vam V-centar u Varaždinu - podizanje OBA KAPKA ili UKLANJANJE BORA oko očiju ili čela uz PLASMA PEN!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vidljivo pliće bore i zategnutija koža uz najinovatiniji tretman na tržištu! Kupon se može iskoristiti do 28.04.2023. u jednom dolasku!

PLASMA PEN 

Plasma pen metoda omogućuje mladenački izgled pomoću plazma energije. Srž je u interakciji elektrona, energija  se pretvara u toplinu koja usmjerena na tkivo i na taj način potiče jake regenerativne procese u stanicama. Bez operacija, plasma pen zateže opuštenu kožu kapaka, kao i uklanjanje bora oko očiju, oko usana i na čelu. Tretman je brz i relativno jednostavan, a vrijeme oporavka ne traje dugo. 

U liftingu kapaka se u toku tretmana izgubi čak 2 mm kože.

Ovo je metoda poboljšava izgled finih bora, uklanja bore oko očiju (pačje nožice), zateže opuštenu kožu donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka), zaglađuje pušačku kožu (pušačke bore oko usana), marionetske bore, bore na čelu, uklanja atrofične ožiljke, smeđe i staračke pigmentacije, benigne tvorbe iznad površine kože.