Savršena lokacija za odmor u okolici Sv. Martina na Muri - 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja u Apartmanima Rea s uključenim kupanjem u Termama Sveti Martin!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godina GRATIS! Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od nedjelje do petka, do 01.06.2023.

Opcija 2 noćenja uključuje 3 dana kupanja u Termama Sveti Martin, a opcija 5 noćenja uključuje 6 dana kupanja u Termama Sveti Martin!

Apartmani Rea nalaze se u naselju Brezovec koji je prostorno povezan sa Svetim Martinom na Muri. Apartmani su vrhunsko opremljeni površine 55 m2 sa prekrasnim terasama. Lijepo uređeno dvorište sa puno cvijeća i ljubaznim domaćinima garancija su ugodnog boravka.

Apartmani se nalaze u blizini Toplica Sveti Martin kojima su povezani modernom cestom sa pješačko-biciklističkom stazom pogodnom za panoramsko pješačenje i vožnju biciklom. Udaljeni su svega 400 metara od dućana, pošte, ljekarne, restorana i kafića do kojih se dolazi modernom pješačkom stazom.

The Temple of Life bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. 

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Sveti Martin na Muri leži na desnoj obali donjeg toka rijeke Mure, u dolini između zadnjih sjevernih brežuljaka međimurskih gorica prema rijeci Muri. Najsjevernija je geografska općina Republike Hrvatske. 

Na prostoru općine mogu se izdvojiti dva tipa reljefa: nizinski i brežuljkasti a područje karakterizira umjereno svježa kontinentalna klima. Područje uz rijeku Muru proglašeno je regionalnim parkom prirode Mura-Drava. Mura je na ovom prostoru zadržala svoje prirodno blisko obilježje te je bogata raznovrsnim biljnim i životinjskim svijetom.