Savršeno mjesto za odmor uz more i planine - Lonely Island Retreat poziva Vas na kraći odmor 3 dana/2 noćenja ili duži odmor 16 dana/15 noćenja ili 31 dan/30 noćenja za do 6 osoba...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 15.04.2023.

Lonely Island Retreat

Živopisne kućice Lonely Island Retreat-a nalaze se na otoku Pagu u Hrvatskoj. Kao jedan od unikatnih krajolika mediteranskog područja, otok Pag mjesto je koje bi svaki ljubitelj prirode trebao istražiti.

Sve potrepštine poput supermarketa i pekarnica nalaze se na udaljenosti tek nekoliko minuta vožnje u gradu Novalji. Upravo je blizina grada i istovremena izoliranost od užurbanog svijeta današnjice savršen primjer udobnosti boravka.

Dizajniran na način da se uklapa s prirodom, kućice savršeno prikazuju boravak u Lonely Island Retreatu. Svaka vrsta kućica nudi vlastitu posebnost neovisno o tome dolazite li u grupi, s partnerom ili sami. Tijekom Vašeg boravka naše osoblje Vam je na raspolaganju i spremno da nadopuni posebnost boravka.

Vile su lijepo uređene i uključuju tuš u spa stilu. Jedna soba ima king size krevet i zasebno kupatilo, druga soba ima dva odvojena kreveta za jednu osobu. U dnevnom boravku se nalazi veliki kauč na razvlačenje za još 2 osobe i još jedna kupaonica.