NOVO! Medistop centar na zagrebačkom Rudešu donosi Vam rješenja za problematična stopala - medicinska pedikura te rješavanje 2 problema i dijabetičkog stopala, za samo 35 eura!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz izbor po vlastitoj potrebi, možete riješiti: natisak, gljivični nokat ili stopalo, kurje oko ili urasli nokat! Kupon se koristi u 1 dolasku i može se iskoristiti do 08.04.2023.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u radu na području podologije u inozemstvu te kao član Britanskog udruženja stručnjaka za zdravlje stopala odlučili smo otvoriti centar za podologiju u Zagrebu. 

Podologija je znanost koja se bavi dijagnostikom, prevencijom i liječenjem bolesti stopala. Proučava stopalo i brine o kostima, mišićima, zglobovima, koži i noktima zdravih i bolesnih stopala.

Postoji velika potreba za podološkim i općim uslugama koje za krajnji ishod ima poboljšanje zdravlja i kvalitete života. Koristimo najnovije tehnike u tretmanima stopala. Imamo potpuno opremljen prostor u kojem se poštuju standardi higijene i pravo klijenta. Sterilizirani instrumenti, maske, rukavice, pregače za zaštitu klijenata od kontaminacije kao i mjere zaštite na radu za zaposlenike naša su svakodnevnica.