Bajkoviti odmor u TRAKOŠĆANU uz tjednu ili vikend opciju 1 ili 2 noćenja s polupansionom u Hotelu Trakošćan 4* te opuštanje u Wellness & SPA centru... sve za 2 osobe!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u bazenu i saunama, guštajte u ugodnoj atmosferi i provedite nezaboravne trenutke sa svojim najmilijima... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji. Kupon vrijedi do 06.04.2023.; rasprodani termini 17.-19.03. i 24.-26.03.2023. TJEDNA OPCIJA vrijedi za period od nedjelje do petka, a VIKEND opcija od petka do nedjelje.

Očekuje Vas i voucher za kuhano vino ili čaj po osobi!

U Zagorju, HOTEL TRAKOŠĆAN 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

Klasične sobe Hotela Trakošćan su sobe osnovnog tipa. Većina kreveta je tipa twin (dva odvojena kreveta 90x200cm), ima i nekoliko soba s king size krevetom, ali na zahtjev nudimo povezivanje dva kreveta u king size krevet. Sobe, kao i sam hotel, uređene su u modernom stilu koji se savršeno uklapa u zelene brežuljke u kojima se nalaze. Veličina sobe je 20m² to 25m², ima privatnu kupaonicu sa sušilom za kosu, TV ravnog ekrana, mini bar, sef.

Opustite se uz korištenje hotelskog bazena, unutarnje finske saune i vanjske panoramic finske saune... a očekuje Vas i 10% popusta na usluge Spa & Wellness centra Lorem Paradiso...

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje Spa & Wellness centra Lorem Paradiso. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za  revitalizaciju duha i tijela.

*Radno vrijeme Wellness Centra: ponedjeljak 15-21h, utorak-nedjelja 9-21h.

U ponudi Vas očekuje i bogati animacijski program za djecu i odrasle vikendom te korištenje dječje igraonice za vaše najmlađe!

Hotel Trakošćan raspolaže sa 3 tenis terena, 1 višenamjenskim terenom (košarka, rukomet, mali nogomet) i 10 brdskih bicikala. Na stazi oko Trakošćanskog jezera uređena je poučna staza koja pruža uvid u prirodne vrijednosti park-šume Trakošćan i okolnog područja.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. arx Thacorum) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!