NOVA ideja za proslave - Stara Marča Restoran - najam prostora za proslavu na 24 sata za do 70 ljudi uz mogućnost cateringa, iznajmljivanje konobara i mogućnost najma 2 apartmana!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 događaj i najam prostora restorana na imanju uz korištenje vanjskog roštilja. Kupon vrijedi do 12.05.2023.

Samo 45 minuta vožnje od Zagreba i 15 minuta od Izletišta Petek dolazite u raj na zemlji – Imanje Stara Marča.

Prekrasno imanje na kraju sela, tik uz šumu Marča, pružit će Vam pravi užitak i odmor za dušu i nepce. Kušajte domaću hranu i vino, bučino ulje iz vlastite proizvodnje, uživajte u prirodi, pecanju, igri na sijenu. 

Apartmani su potpuno opremljeni; klima, peć na drva, kompletna kuhinja sa posuđem i ostalim priborom za pripremanje hrane, LCD televizor, kupaonica sa tuš kabinom, spavaonica na katu (1x bračni ležaj + 2x kreveta), dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje.

Ukoliko ste ljubitelji šetnje u prirodi, oduševit će Vas staze kroz selo i šumu Marča. Za ljubitelje adrenalina, u suradnji s Paintball klubom Alpha, organiziramo paintball u prirodi na terenu izgrađenom od prirodnih materijala.

Imanje Stara Marča – idealno mjesto za obiteljski izlet, vjenčanja na otvorenom, proslave i team building aktivnosti.