Uskršnji blagdani u hotelu Osam 4* u Supetru na Braču uz 2 ili 3 noćenja na bazi doručka, prigodni Uskršnji doručak, opuštanje u unutarnjem grijanom bazenu i sauni, a sve za 2 osobe...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunski dizajn, idealna lokacija i ljubazno osoblje čine Hotel Osam savršenim mjestom za predah i odmor u blagdanskim danima... Kupon za 2 noćenja vrijedi za termine 07.04.-09.04. ili 08.04.-10.04.2023., a kupon za 3 noćenja vrijedi za termin 07.04.-10.04.2023.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: Uskršnji doručak 09.04.; neograničeno korištenje saune i unutarnjeg grijanog bazena; besplatan WIFI internet neograničeno; besplatan parking (ograničen broj parkirnih mjesta u blizini hotela ili možete koristiti parking smješten u pridruženom Waterman Svpetrvs Resortu); besplatan sef u sobi; besplatan transfer od trajektne luke do hotela električnim golf autićem (uz prethodnu najavu na recepciji hotela); neograničeno korištenje fitnessa u Waterman Svpetrvs Resortu. 

Sve eventualne doplate plaćaju se prilikom dolaska za puni iznos boravka kao i boravišna pristojba.

Ponuda masaža u Island Spa Waterman Svpetrvs uz 20% popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije na broj +385 (0)98 555 366!

Hotel Osam smješten je u samom centru slikovitog gradića Supetra na otoku Braču. Intimno okruženje hotela pruža gostima ne samo opuštajuću atmosferu, već i priliku da otkriju brojne zanimljivosti na otoku Braču. 

Idealan položaj hotela Osam, samo nekoliko koraka od mora i centra grada Supetra s trgovinama, tržnicom, barovima i restoranima, pruža najbolji doživljaj otočkog načina života. Dizajn interijera spaja tradicionalne kamene detalje s elementima suvremenog uređenja. U sklopu hotela nalazi se i a la carte restoran Otok s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina.

Ovaj boutique hotel predstavlja savršeno utočište samo za odrasle (za rezervaciju je potrebno imati min. 16 godina).

SMJEŠTAJ

Dvokrevetna soba: spavaća soba s bračnim krevetom, SAT TV ravnog ekrana, kupaonica s tuš kadom, mini bar, balkon. Sobe nemaju pomoćni ležaj!

Suite: dnevna soba i izdvojena spavaća soba, bračni krevet, SAT TV ravnog ekrana u svakoj prostoriji, kupaonica s tuš kadom, mini bar, balkon. Sobe nemaju pomoćni ležaj!

Vrhunski dizajn, idealna lokacija i ljubazno osoblje čini hotel Osam savršenim mjestom za predah od užurbane svakodnevnice! 

Doplata za pogled more 20,00 EUR po noćenju, plaćanje na recepciji. Provjera raspoloživosti direktno sa recepcijom Hotela Osam.

Ovaj Hotel ima mogućnost Web Self check in-a.

U sklopu hotela nalazi se i a la carte restoran Otok, otvoren cijeli dan, s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina. Ponudu možete pogledati OVDJE!

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reception@hotel-osam.com uz kod i ID kupona. Za ovu ponudu nije potrebno zvati hotel prije kupnje kupona!

*Mogućnost doplate za dodatni dan u periodu od 06.04. do 07.04. i od 10.04. do 11.04. (koji nisu obuhvaćeni ovom ponudom) iznosi 86,00 eur za dvokrevetnu sobu po noćenju i 100,00 eur za Suite po noćenju, sve za uslugu noćenja s doručkom, doplata na licu mjesta.