Proljetni odmor za pamćenje - Aminess Korčula Heritage Hotel 4* u srcu Korčule poziva Vas na 3 dana/2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe i uživanje u povijesnoj eleganciji...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aminess Korčula Heritage Hotel leži uz prekrasnu rivu koja će vas mamiti na romantične šetnje... Kupon vrijedi do 31.03.2023.

Aminess Korčula Heritage Hotel 4* smješten je na jednoj od najatraktivnijih korčulanskih lokacija, na samoj rivi, tik do luke i starog grada. To je prvi gradski hotel izgrađen 1912. godine, čija je otmjena kavana sve otada središte društvenog života Korčulana. 

Premda je potpuno obnovljen zadržao je neodoljivi sjaj vremena kad su u njemu odmarale Jackie Kennedy, Wallis Simpson i Sofia Loren. 

Ako ste u potrazi za vintage hotelom autentičnog duha i besprijekorne usluge, odškrinite odaje Aminess Korčula Heritage Hotela i dopustite da vaš boravak na Korčuli pretvorimo u najljepšu uspomenu.

Stilski izričaj dostojan slavne povijesti hotela - nadahnute lagodnim životom bonvivana, sve su hotelske sobe opremljene stilskim namještajem, raskošnim lusterima i šarmantnim vintage dekorom.

Sobe imaju bračni krevet ili 2 odvojena kreveta, kuhalo za vodu, kupaonicu s tušem i sušilo za kosu.

Hram profinjene gastronomije i užitka - hotelski restoran Brasserie uvest će vas u autohtona korčulanska jela reinterpretirana na suvremen način. 

Ovo je mjesto idealno za polagano, ritualno uživanje u stonskim kamenicama, brodetu i pašticadi uz čašu pošipa ili grka na jednoj od najljepših terasa grada Korčule. 

Ovdje su se oduvijek okupljala birana društva, koja danas mogu uživati i u raskošnoj ponudi G&T Club Lounge Bara dok brodovi na horizontu klize kristalnom površinom mora.