Super paketi za lice u salonu OzonM u Zagrebu - IR svjetlo uz ultrazvuk i maderoterapiju ili ultrazvučni čistač uz mehaničko čišćenje i limfnu drenažu! U paketima uključeni i LED color maska i ampule!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U opciji 1 uključene su ampule sa zlatom i kolagenom protiv bora, a u opciji 2 ampule za hidrataciju i protiv prištića! Kupon vrijedi do 25.04.2023.

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA je vrlo nježna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća sa lica. Aparat koristi zvučne valove visoke frekvencije, dubinski čisti pore od nakupljene masnoće i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože. Ultrazvučna špatula pospješuje apsorpciju svih aktivnih tvari koje nanosimo u toku tretmana.

MADEROTERAPIJA LICA se izvodi se manjim rolerima te se tako stimulira krvotok, limfa te potiče se stvaranje kolagena i elastina u koži. Rezultat je manje bora, eliminacija natečenih donjih kapaka, smanjenje podbratka i općenito se svjež, zdraviji izgled kože lica.

MEHANIČKO ČIŠĆENJE LICA - cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću. Uloga mehaničkog čišćenja je uklanjanje zatvorenih mitesera koji izgledaju kao sitne kvržice, tzv. zatvoreni miteseri i upalnih promjena, tj. akni.

LIMFNA DRENAŽA LICA zaglađuje mišiće lica i fasciju (temeljne strukture lica) podižući opuštene konture lica i minimizira fine linije i bore. Limfna detoksikacija lica je umirujuća i opuštajuća masaža nježnim, ali učinkovitim pokretima četkanja za smanjenje oteklina u području očiju i vrata, kao i ostatka lica.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica. 

Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.