Kupon se može iskoristiti do 28.04.2023. Ponuda vrijedi isključivo za žene.

PATRIZIA beauty salon predstavlja oazu ljepote, opuštanja i zdravlja koja će vaše želje pretvoriti u naše izazove da Vam pružimo što kvalitetniju uslugu, profesionalizam na svim razinama i zadovoljstvo kakvo očekujete.

Depilacija šećernom pastom prirodno je rješenje za uklanjanje dlačica zajedno s korijenom. Od svih navedenih metoda ima najpreciznije i najdugotrajnije rezultate. Zbog prirodnih sastojaka paste (šećer, limun i voda) nakon ove metode depilacije nema reakcija na koži, a može se primjenjivati na svim dijelovima tijela bez obzira na tip kože i dlačica.

Postupak podrazumijeva nanošenje guste šećerne paste na željeno područje u smjeru suprotnom od rasta dlačica koja se zatim uklanja u smjeru rasta dlačice što rješava problem urastanja. Šećerna pasta lijepi se samo za dlaku, a ne i za žive stanice kože, što umanjuje bol, a osim što služi kao sredstvo za depilaciju, šećerna pasta radi i blagi piling odnosno uklanja mrtve stanice i nečistoće s kože pa površina ostaje glatka i meka.

Možemo reći da je depilacija voskom još uvijek najpopularnija metoda uklanjanja dlačica iako joj šećerna pasta (s dobrim razlogom) već puše za vratom. Vosak se pravilno stavlja u smjeru rasta dlačica, a povlači se suprotnom smjeru. Dlačice se izvlače sa korijenom, a ponovno izrastaju nakon 3 do 4 tjedna. Idealna dužina dlačica za depilaciju voskom je minimalno 4-5 mm. Ako su dlačice prekratke vosak ih neće moći obuhvatiti i iščupati što s problemom urastanja čini dva najveća nedostatka ove tehnike.