Počastite sebe i najdraže nezaboravnim blagdanskim poklonom - TOP adrenalinski doživljaj LETA GYROCOPTEROM Croatia u trajanju 15 minuta po odličnoj cijeni!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nudimo svima da dožive svu ljepotu prekrasnog krajolika Hrvatskog krajolika iz ptičje perspektive uživajući u polaganom i sigurnom letu koji će Vas sigurno ostaviti bez daha! Termini subotom i nedjeljom od 08:00 h, polijeće se sa krapinsko-zagorskog aerodroma Zabok-Gubaševo. Kupon vrijedi do 31.07.2023., a letovi počinju na proljeće, sredinom svibnja 2023. godine!

Cijena uključuje: godišnju članarinu u Aeroklubu GYRO-CRO + let gyrocopterom s iskusnim pilotom + upoznavanje sa gyrocopterom i osnovama leta!

Gyrocopter u hrvatskom prijevodu "žirokopter", mješanac je aviona i helikoptera, letjelica otvorenog tipa koja nudi drugačiji način leta! Let gyrocopterom je nešto novo, drugačije, uzbudljivo i sigurno za mlade i starije, naše buduće članove! Nudimo svima da dožive svu ljepotu prekrasnog krajolika Hrvatskog krajolika iz ptičje perspektive uživajući u polaganom i sigurnom letu koji će vas sigurno ostaviti bez daha! 

Let gyrocopterom je jedinstven, nezaboravan i siguran način leta! Poklon koji će apsolutno svakog oduševiti i ostaviti bez daha! Let gyrocopterom je poklon koji se pamti, poklon koji se prepričava iz godine u godinu na obiteljskim i poslovnim druženjima, personaliziran poklon, nesvakidašnji i naravno originalan!

Uvjeti za let: nema dobne granice (mogu letjeti djeca uz pismenu suglasnost roditelja) + min visina 140 cm + max težina cca 105 kg (+/-) + udobna odjeća i čvrsta obuća (ravne cipele ili tenisice).

SAMO ZA KUPCE CRNOG JAJA - NADOPLATA ZA PRODUŽENIH 15 MINUTA LETA za samo 45 EURA (na licu mjesta, uz prethodnu najavu)!

Godine 1920. Španjolac Juan de la Cierva izumio prvi Gyrocopter koji je nazvao Autogiro. Nakon što je preživio pad s avionom bombašem, krenuo je u potragu za zrakoplovom koji nema prekid protoka zračne struje (stalling), tako da se ne može srušiti.

Nakon godina eksperimentiranja, napokon je izumio prethodnika današnjeg gyrocoptera, koji u slučaju kvara pogona / motora lagano plovi prema zemlji, baš kao sjeme javora. U filmu "Mad Max 2" i u filmu Jamesa Bonda "You only live twice" gyrocopter je stekao svjetsku pozornost.

Posebnu pozornost stekao je kad je Sean Connery manevrirao "Little Nelly" na azijskom otoku. Za razliku od našeg gyrocoptera, Little Nelly imala je dva plamena bacača, dvije rakete i strojnice u prednjem djelu, te se dala spremit u samo četiri kofera. No te dodatke mi nemamo, njih smo izostavili. ;)