Ovog proljeća pobjegnite u planinski raj - 3 dana/2 noćenja za 2 ili 4 osobe u šarmantnim Bjelolasica apartmanima preko tjedna ili vikenda...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 18.04.2023.

BJELOLASICA APARTMANI 

Lokacija imanja je 30 m od skijališta Bjelolasica i njegove najduže staze na koju se pruža prekrasan pogled iz naših pomno uređenih apartmana. Prednosti ove planinske lokacije protežu se kroz sva godišnja doba.

U svaki djelić ovog imanja uložili smo puno ljubavi i truda pa svakog gosta očekujemo sa radošću. Odmarajte, uživajte, ugodite svojim gastronomskim čulima i napunite energijom svoj duh i tijelo.

Na imanju su Vam na raspolaganju sauna, pečenjara i roštilj te ostali sadržaji poput igrališta za mali nogomet, teretane, bicikala i vanjskog bazena u ljetnim mjesecima. Naravno, sa radošću ćemo prihvatiti i vaše kućne ljubimce koje možete bezbrižno pustiti da se istrče i zaigraju kroz čitavo dvorište koje je u potpunosti ograđeno i sigurno.

U društvenom prostoru možete popiti kavicu, hladno pivo ili čašu kvalitetnog vina te uzeti knjigu u ruke i guštati satima ili otvoriti ploče društvenih igara i dobro se nasmijati s najdražima.

U prostoru veličine 70 m2 moguće je održavati sastanke, poslovne seminare, team building, kreativne, likovne i umjetničke radionice i slično. Uvijek se trudimo proširiti našu ponudu pa smo otvoreni za sve vaše prijedloge i sugestije. Pružamo uslugu doručka, ručka i večere sa slasnim gastronomskim specijalitetima, a u svaki obrok ulažemo puno truda i kreativnosti. Cilj nam je da se nakon hrane koju vam poslužimo osjećate zdravo i sito.

Kroz vožnju biciklom, planinarenje, lov, ribolov ili samo laganu šetnju svakog trenutka ćete uživati u netaknutoj prirodi, nevjerojatnom miru, tišini i svježem zraku. U našoj blizini nalaze se razni sportski tereni i zabavne aktivnosti među kojima su najposjećeniji rafting na Dobri, kupanje ili kanuing na jezeru Sabljaci, paintball i rekreativno jahanje. 

Rekreirati se možete na više od 300 km uređenih pješačkih, biciklističkih i planinarskih staza od kojih volimo naglasiti kolijevku hrvatskog planinarstva – Klek; Bijele i Samarske stijene te vrh Bjelolasice – Kulu, kao najvišu točku Gorskog kotara sa pogledom koji seže od Istre i Kvarnera, preko srednjodalmatinskih otoka do snježnih vrhova Velebita i susjedne nam Bosne.