Hotel San Antonio**** u Podstrani u SPLITU, uz noćenje s doručkom i večerom u de luxe sobi s pogledom na more i hidromasažnom kadom, korištenje bazena i saune,sve uz 50% popusta za 2 osobe!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel San Antonio se nalazi u Podstrani u neposrednoj blizini Splita, na prekrasnoj šljunčanoj plaži, (desetak minuta od centra), grada koji je poslovni i turistički centar Dalmacije!

Nudimo Vam prostrane de luxe sobe (sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama), koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split.


Opustite se i uživajte u modernom lounge baru (koji se nalazi na krovu hotela i odakle se pruža prekrasan pogled na Brač i Šoltu), ili okusite dalmatinske gurmanske delicije i raznovrsna vina u našem restoranu.


Uz sve to dodatno nudimo našim gostima besplatno korištenje parkinga; brzog ADSL interneta; saune, unutarnjeg bazena (koji nije grijan) i fitnesa.


Za ovu ponudu broj soba je ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Uživajte u blagodatima saune.


Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom.

Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.