[14.-19.03.] Prvi i najveći izložbeno-gaming event ARCADE SHOW u Amazingi na Velesajmu! Samo na Crnom Jaju ULAZNICE za najpopularnije retro arkadne igre već od 6,90€!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovakav show se ne propušta! Jedan kupon vrijedi za jedan posjet i može se iskoristiti u razdoblju od 14.03. do 19.03.2023.

Više od 50 restauriranih originalnih arkada bit će dostupni za igru - Space Invaders, Pacman, Donkey Kong, Mario Bros, Out Run, Dragon's Layer, Tetris, Mortal Kombat i mnoge druge igre! 

*Kupon za 1 ulaznicu može koristiti isključivo 1 osoba; kupon za paket 3 ulaznice može koristiti 1 osoba, a najviše 3 osobe; kupon za paket 4 ulaznice može koristiti 1, a najviše 4 osobe.

U cijenu uključeno korištenje svih arkada koje se nalaze u sklopu Arcade Show-a! Popis arkada možete pogledati OVDJE!

Djeca predškolske dobi BESPLATNO uz pratnju odrasle osobe, posjetitelja Arcade Show-a!

Sam arkadni show, sa 50+ originalnih arkada, bit će velika stvar koja će zainteresirati sve oldtajmere među igračima videoigara...

Dođite i ponovno proživite nostalgiju igranja bogatih arkadnih igara prošlog stoljeća!

OBAVEZNA registracija posjetitelja prilikom dolaska u Amazingu! Arcade Show se odvija u sklopu Amazinge na Zagrebačkom Velesajmu, Avenija Dubrovnik 15/36, 10000 Zagreb. Radno vrijeme Arcade Show-a: UTORAK - ČETVRTAK 11-22h, PETAK-SUBOTA 09-23h, NEDJELJA 09-22h.