Najromantičniji show u gradu! Glazba, smijeh i gastro užici u jednom paketu - Zdjela Cabaret u Zagrebu poziva Vas na spektakularan CABARET SHOW s uključenim menijem, a već od samo 20€/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Adresa: Dvorana Heart by Lydo, Jezero Jarun. Kupon vrijedi za odabranu ulaznicu, za 1 osobu i može se iskoristiti 08.03., 10.03., 17.03., 24.03. ili 31.03.2023.

Dođite do 19.30h, jedite i pijte do 21h, a smijte se do 21.50h!

TAMAN ulaznica uključuje: CABARET SHOW - režirana predstava, glazbeni potpuri & gost iznenađenja + CABARET MENU - piće dobrodošlice i pladanj kreativnih canapea po osobi; piće se naručuje i plaća po službenom cjeniku (a la carte) 

GOLD ulaznica uključuje: CABARET SHOW - režirana predstava, glazbeni potpuri & gost iznenađenja + CABARET MENU - piće dobrodošlice i večera u dva slijeda; piće se naručuje i plaća po službenom cjeniku (a la carte) 

PLATINUM ulaznica uključuje: CABARET SHOW - režirana predstava, glazbeni potpuri & gost iznenađenja + CABARET MENU - piće dobrodošlice, gala večera u 3 slijeda i 1/2 boce vina Zdjelarević po osobi

PENISOMETRIJA, prva predstava Zdjela Cabareta, aktualizira vječnu temu seksualnosti od Hektora i Andromahe, Romea i Julije, pa sve do prof. dr. sc. Blaža Kurečića, ravnatelja Instituta Penisometrije i Penisologije i njegove uvažene kolegice, prof.dr.sc. Miljenke Nerc, rukovoditeljice odsjeka Erektilne demografije, Zagrebačkog Sveučilišta. Cabaret Band, sastavljen od eminentnih glazbenika s međunarodnim iskustvom, provest će vas emocijama od Južne Amerike do zagrebačkih melodija koje i danas griju srca zaljubljenih.

PENISOMETRIJA je na premijeri pokupila pljesak i sve pohvale, a tek hedonističko uživanje u glumi, pjesmi, plesu kao i hrani te najfinijim vinima... Zdjela Cabaret je jedinstveni događaj koji morate vidjeti i osjetiti!

Život je poput dobrog vina. Na suncu, vodi, zemlji i zraku dozori grožđe. Dovoljno mu je dodati umijeće znalca i ono postaje grožđe života. Kao i to umijeće, mi smo satkali okuse i mirise koji klizeći niz grlo oslobađaju ljubav. A za nas u Zdjela Cabaretu to su poezija, glazba, ples, prepuštanje užitku i smijeh.

Dugogodišnje prijateljstvo vinara Davora Zdjelarevića i producenta Siniše Cmrka iznjedrili je novu, zapravo staru formu zabave koja se na velika vrata vraća u Zagreb. Obojica veliki zanesenjaci i ljubitelji umjetnosti, kulture i povijesnog nasljeđa grada Zagreba odlučili su u zajedništvu svojim projektom udahnuti i vratiti dio izgubljenog kulturološkog imidža svome gradu - Zdjela Cabaret!

ZDJELA CABARET - jedinstveni program za ljubitelje Cabareta protkan dodatnim sadržajima koji svaki izlazak čine potpunim! Naime, na Zdjela Cabaretu se uživa u Cabaretskoj formi, uživa u hrani koju prati selekcija Zdjelarević vina, pjeva, pleše i smije do suza...

Zdjela Cabaret jedinstven je jer slijedi tradiciju Agram Zagreb cabaret forme čijeg najcvjetnijeg razdoblja su dio bili veliki Gavella, Strozzi, Miletić, Paljetak... Ono što želimo je nastaviti baš tu nit, njegujući dramsko komediografski temelj teatra prilagođenog današnjem vremenu. Isto tako želimo spojiti tradiciju najboljih cabaret predstava od Parisa, Berlina, Amsterdama, Londona...

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na info@zdjelacabaret.com, a ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona po primitku na info@zdjelacabaret.com.