Odmor u Termama Ptuj - 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama na bazi polupansiona za 2, 3 ili 4 osobe, uživanje u bazenima i saunama Termalnog parka 2x dnevno...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Ptuj nude opuštanje po uzoru na starorimski hedonizam... Uživajte u odličnim wellness uslugama, velikom vodenom parku te brojnim mogućnostima aktivnog odmora! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2023.

Mobilne kućice sve su popularniji oblik kampiranja, posebno među obiteljima. One omogućuju kontakt s prirodom i slobodu kao kod boravka u šatoru, ali i raskoš apartmana i manju izloženost vremenskim prilikama. U kampu su 24 mobilne kućice namijenjene za najviše četiri osobe.

U ponudi uključeni i posteljina, završno čišćenje, besplatan internet te besplatan parking odmah pored kućice!

Svaka kućica ima 2 odvojene spavaće sobe, opremljenu kuhinju, kupaonicu s tušem i WC-om, TV, klimu, terasu te posteljinu i ručnike.

Prigrlite svoju hedonističku stranu i uronite u raskoš ptujskih termalnih izvora. Topla prirodna termomineralna voda u trenutku će vas rasteretiti od svakodnevnih briga te vam vratiti zdravlje i dobro osjećanje. Već nakon kratkog kupanja vaše će misli biti harmoničnije, a zbog iznimne snage vode kretanje će vam biti olakšano.

Izvori u Termama Ptuj iz dubine od 1100 m donose blagotvornu prirodnu termalnu vodu s temperaturom od 56 ⁰C. Topla termalna voda blaga je po svojem sastavu, ali krepka kad je riječ o revitalizaciji organizma. A posebno povoljno utječe na otklanjanje tegoba lokomotornog sustava. Uz nju, a ponajprije zbog nje, u Termama Ptuj razvili smo mnoge zdravstvene i wellness programe koji se usredotočuju upravo na olakšavanje tegoba lokomotornog sustava.

PTUJ je najstariji slovenski grad koji leži između vinorodnim Slovenskih Gorica i Haloza. Grad je najveći procvat doživio u rimsko doba. Danas je Ptuj poznat kao najčuveniji slovenski karnevalski grad. Veći dio središta grada je spomenička baština.