SVI u CIRKUS! ULAZNICE za SPEKTAKL na Zagrebačkom Velesajmu - CIRCO GRANDE COLOSSEUM u grijanom šatoru! Uživajte petkom, subotom ili nedjeljom u 2 SATA raznih atrakcija, za 2 osobe samo 15€!

617 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3 godine GRATIS u pratnji odrasle osobe! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, za predstavu u PETAK u 18 sati ili u SUBOTU u 15 sati ili NEDJELJU u 11, 15 ili 18 sati, u sezoni do 09.04.2023. ili za predstavu u PONEDJELJAK 10.04.2023. u 15 ili 18 sati! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: OPCIJA 1 vrijedi za 1 osobu, a OPCIJA 2 vrijedi za 2 osobe.

Trajanje predstave 2h (između je uključeno 15 min pauze). 

Mjesto održavanja predstave: Zagrebački Velesajam, ispred Paviljona 16.

Uživajte u DVOSATNOM SPEKTAKLU koji uključuje brojne ATRAKCIJE: globus smrti (Globe of Death) sa 6 motora, akrobate, mađioničarski show, zračnu točku, hodanje po žici, Transformers robote i auto, klaunove i još mnogo toga u čemu će uživati sve generacije, i mali i veliki!

ANIMAL FRIENDLY SHOW! :)

Cirkus vodi uhodan, svjetski poznati obiteljski tim - 9. generacija sa preko 45 godina poslovanja, a u Hrvatskoj gostuju već nekoliko godina na oduševljenje publike koja se rado iznova vraća.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, kupon obavezno isprintati i predočiti na ulazu prilikom dolaska ili predočiti u digitalnom obliku preko mobitela!