Upoznajte Lovran u proljetnom ruhu - šarmantni Hotel Lovran 3* poziva Vas na 2 dana/1 noćenje na bazi buffet doručka i večere u 3 slijeda ili buffet, za 2 osobe i samo 69 eura!

13 prodanihMožete kupovati i dalje!

1 dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi do 06.04.2023.

Hotel Lovran - savršena atmosfera za svaku priliku

Smješten u centru Lovrana, hotel Lovran idealno je mjesto za ljude koji se žele odmoriti u čistom i mirnom mjestu. 

Hotel Lovran mali je romantični hotel u čijoj su neposrednoj blizini stara gradska jezgra, banka, pošta, tržnica i autobusna stanica. 

Siguran, miran, čist i romantičan – osobine su zbog kojih smo sigurni da ćete uživati u boravku u našem hotelu. 

Vaše zadovoljstvo naša je briga. Dođite i ostanite s nama te uživajte u ovom lijepom mjestu.

Standard soba s pogledom na ulicu ili more (besplatni upgrade prema raspoloživosti) ima SAT TV, telefon, sušilo za kosu, ručnike, klima uređaj, besplatni WiFi internet, radni stol, vlastitu kupaonicu s tušem ili kadom, francuski krevet, a dio soba ima i balkon.

Lovran je grad duge i bogate prošlosti sa stogodišnjom tradicijom u turizmu. Ime je dobio po lovoru (laurus nobilis) koji u izobilju raste u zimzelenim gajevima u mjestu i okolici. Pod imenom Lauriana prvi put se spominje u VII. stoljeću, a kao zimovalište i mondeno kupalište među europskom aristokracijom postaje poznat na prijelazu iz XIX. u XX. stoljeće. 

Sa svojim popločenim ulicama, kamenim kućama, uskim prolazima i skalinama Lovran se danas može pohvaliti jednom od najbolje sačuvanih starih gradskih jezgri na području čitavog Jadrana.