Uživajte u bajkovitom krajoliku Bohinja i odmorite se u Guest House Pr' Pristavc uz 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe!

Super cijena 69,00 €
519,88 kn
Uštedi još 4,00 €
30,14 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Smjestite se samo 2 kilometara od Bohinjskog jezera u simpatičnom hostelu Pr' Pristavc! 1 noćenje s doručkom može se iskoristiti do 28.04.2023., od nedjelje do petka, a 2 noćenja s doručkom do 28.04.2023., sve dane u tjednu! Isključeni termin 07.-10.04.23.!

Guest House Pr' Pristavc nalazi se u mjestu Polje, samo dva kilometara od Bohinjskog jezera! 

Kušajte najbolja domaća jela i vrhunske pizze, temeljene na 150 godina dugoj tradiciji Gostionice Pr’ Pristavc. Prvi zapisi o današnjem restoranu datiraju iz 19. stoljeća kada je gostionicu sagradio prvi vlasnik. Već u to vrijeme gostionica je bila sastajalište ljudi koji su voljeli dobro pojesti i popiti.

Naš kuhar pripremit će vam izvrsna jela po domaćim receptima koja će zadovoljiti vaše ukuse. Pizza chef će vam pripremiti jednu od preko 26 dostupnih pizza, spravljenih u vrućoj pizza peći, loženoj domaćim bukovim drvima.

Odlična destinacija i polazište za sve generacije koji žele uživati u predivnom krajoliku i raznim aktivnostima u prirodi, kao planinarenje, biciklizam, kanunig, kajak, penjanje, plivanje i brojne druge aktivnosti!