Kupon vrijedi do 31.03.2023.

Malak Regency Hotel je luksuzni hotel sa pet zvjezdica smješten u Sarajevu u zelenoj oazi Ilidže, u blizini Velike aleje. Hotel smo otvorili našim gostima 2016. godine i postali smo sinonim za kvalitetu, ljubaznost i profesionalnost prema našim dragim gostima diljem svijeta.

Hotel ima 174 luksuzno opremljene sobe i apartmana na sedam katova. Sve sobe imaju klima-uređaj, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i minibar, WC, vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.

U ponudi uključeno korištenje Spa centra - bazen, finska sauna, turski hamam, relax room, a očekuje Vas i 20% popusta na sve vrste masaža!

Pronađite oazu mira i opuštanja u modernom Spa by Malak: spa, zdravlje i wellness centar luksuznog Malak Regency Hotela. Doživite trenutke opuštanja u unutarnjem bazenu, finskoj sauni, turskom hamamu, sobi za opuštanje i sobama za masažu.

Bogati sadržaji Spa by Malak nude jedinstveno iskustvo koje će vas osloboditi svakodnevnog stresa. Spa by Malak nudi opuštanje i uživanje u unutarnjem bazenu s konstantno održavanom temperaturom i mogućnošću korištenja masažera. Ugođaj upotpunite odlaskom u finsku saunu ili turski hamam, koji mogu biti osobni prostor za opuštanje, ali i ambijent za druženje s obitelji i prijateljima.

Nakon druženja u sauni preporučamo odlazak u sobu za opuštanje koja opušta tijelo i dovodi ga u ravnotežu nakon prethodnih korištenja spa usluga.

Ekskluzivni termin za žene: subota i nedjelja od 12 do 15 sati. Svi ostali termini vrijede zajedno za muškarce i žene.

Naš profesionalni tim kuhara je zadužen za mnoštvo luksuznih delicija koje će Vas odvesti u nepoznato i uz koje ćete doživjeti neponovljivo iskustvo.

Hotel Malak Regency nudi Bistro i Gourmet restorane, nadaleko poznate po izvrsnoj orijentalnoj, internacionalnoj i bosanskoj kuhinji.

Café restoran Orient sa prelijepom baštom uz šum rijeke Željeznice pravi je izbor za kavu i druženje sa najdražima. Ovdje možete pronaći pravo čokoladno carstvo svježe pripremljenih i ukusnih kolača i domaćeg sladoleda, kao i bogatu ponudu kave i čaja u prekrasnom arhitektonski osmišljenom orijentalnom ambijentu koji će vas oduševiti.

Uzimajući u obzir halal poslovanje, kao našu temeljnu odrednicu u poslovanju, u našem hotelu ne poslužujemo alkohol.