Novitet gastro ponude Eden Restorana su daske na kojima su poslužene vrhunske domaće delicije! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2023.

Na samo 15 minuta od Osijeka nalazi se EDEN Restoran & Ballroom - jedinstveno prirodno mjesto u Slavoniji i Baranji gdje se ljepote netaknute hrastove šume, prirodno čistih jezera i beskrajnih livada spajaju s bogatom i jedinstvenom gastro ponudom.

EDEN DASKA ZA 6 OSOBA : ćevapi, uštipci, pljeskavice, Eden rebrica, pileći ražnjići, svinjski ražnjići, iskošteni batak sa žara, roštilj kobasica, punjena pileća prsa, pekarski krumpir, folija krumpir, šampinjoni sa žara, urnebes umak, đipsi umak, povrće, lepinja sa žara + desert (po izboru kuhinje)

GURMANSKA DASKA ZA 4 OSOBE : punjena pljeskavica sa sirom, iskošteni batak sa žara, špeksi ražnjići, pohane šokačke rolice, uštipci sa sirom i suhim vratom (4 kom), pekarski krumpir, pikantni grah, povrće, pohani kolutići luka, kajmak, lepinja sa žara + desert (po izboru kuhinje)

Iza nas je više od 20 godina iskustva u organizaciji raznih događanja, na više lokacija u Hrvatskoj, te samim time odlučili smo svoje bogato iskustvo i dalje razvijati na ovom prekrasnom prirodnom mjestu koje se prostire na svojih 220 000 m² prostora namijenjenog isključivo za razne obiteljske i poslovne proslave.

Naša vizija  temeljena na dosadašnjem iskustvu je da stvorimo mjesto za sve Vaše potrebe – prostiremo se na velikoj zemljanoj površini uz čisti zrak, vodu, prirodu te Vam želimo ponuditi RAZNOLIKE GASTRO EVENTE, UNIKATNA VJENČANJA, SVE VRSTE PRIVATNIH I POSLOVNIH PROSLAVA i TEAM BUILDINGE.

Već ranije ste nam, dragi gosti, posjetitelji i prijatelji, ukazali svoje povjerenje i zato Vam ogromno hvala. No želimo pružiti više i dati priliku Slavoniji i svima nama da stvorimo zajedno mjesto gdje ćete uživati u finim okusima naše gastro ponude, vjenčanju o kakvom ste maštali, zabavi i odmoru za Vas i vašu obitelj ili partnere, te svim vrstama evenata i proslava.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije stola na 031 655 600! Konzumacija isključivo u restoranu! Piće nije uključeno u cijenu kupona!