Doživite novo iskustvo opuštanja na slovenski način... Kupon vrijedi do 26.03.2023., od petka do nedjelje.

HOTEL PAKA 4* moderan je poslovni i konferencijski hotel. Smješten u središtu Velenja, predstavlja središnje mjesto okupljanja građana Velenja. Hotel Paka dobitnik je brojnih nagrada u Sloveniji i inozemstvu.

Raspolaže s 53 dvorane i 6 konferencijskih dvorana opremljenih svim tehničkim sredstvima za sve oblike obrazovanja. Svojim prostornim kapacitetima i tehničkom opremljenošću omogućuje izvrsnu provedbu seminara, simpozija i konferencija. Također ima kavanu i slastičarnu nadaleko poznatu po izvrsnim slasticama te à la carte restoran s vrhunskom kulinarskom ponudom.

Moderno opremljene hotelske sobe nude ugodan i opuštajući boravak u našem hotelu.

Opustite u tematskim ponudama finske saune i jacuzzija te dodatnih sadržaja: SAUNA ROMANTIKA, SAUNA PLAŽA, JAPANSKA SAUNA i SAUNA 1001 NOĆ, uz kupaonicu, prostor za odmor i radio!

Spojili smo dašak moderne i klasične kuhinje s naglaskom na mesna jela, gdje možete pripremiti razne steakove do željene razine na lava kamenu, zagrijanom do 400 stupnjeva i doživjeti savršeno kulinarsko iskustvo. Naravno, nismo zaboravili ni ljubitelje ribe, vegetarijance i vegane. Naše jelovnike odlikuju samo najbolje, pažljivo birane namirnice! Volite li nešto klasičnije, birajte između nekoliko jelovnika i prepustite se višesatnom kulinarskom HAUS doživljaju.

U hotelskoj kavani možete probati poseban izbor kolača, kolača i slastica napravljenih u vlastitoj hotelskoj slastičarnici te uživati u izvrsnoj kavi i drugim pićima. Hotelska kavana nudi i ponudu kavanske hrane, kao što su razni kruhovi, salate, juhe, rižota i burgeri.