NOVO - uživajte u luksuznom odmoru u Puli - 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja za do 6 osoba u apartmanu PORTA AUREA Wellness & Oasis 4* sa finskom saunom i jacuzzijem...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite bogatu kulturu i povijest antičke Pule dok se opuštate u luksuznom smještaju Porta Aurea... Kupon vrijedi do 01.05.2023.

PORTA AUREA Wellness & Oasis 4* je privatni apartman u stambenoj zgradi na izvrsnoj lokaciji koji ima 4 zvjezdice i nalazi se u Puli. Ima vlastiti ulaz, zvučnu izolaciju te privatno, besplatno parkiralište. U apartmanu su dvije spavaće sobe, blagovaonica, dnevna soba, dvije kupaonice, sauna i terasa sa pogledom na grad na kojoj se nalazi hidromasažna kada. 

Apartman Porta Aurea & Wellness Oasis je luksuzno uređen,  a gostima su na raspolaganju svi potrebni sadržaji za nezaboravan obiteljski, romantični ili poslovni boravak u Puli i Istri.

Kuhinja je potpuno opremljena te sadrži sav potreban kuhinjski pribor, ploču za kuhanje, pećnicu, perilicu posuđa, kuhalo za vodu, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu i čaj te hladnjak i sredstva za čišćenje. Blagovaonica je ukusno uređena i namijenjena udobnom blagovanju.

Svakodnevno opuštanje i druženje bit će ugodno na udobnoj i prostranoj garnituri u dnevnom boravku uz TV ravnog ekrana te kabelske i satelitske programe.

Kupaonice sadrže WC, tuš kabinu sa hidromasažnim funkcijama, sušilo za kosu, toaletni papir i ručnike. Gostima je na raspolaganju i perilica te sušilica za rublje kao i sušilo za rublje, glačalo i stol za glačanje.

U dvije spavaće sobe nalaze se vrlo dugi kreveti pokraj kojih su lako dostupne utičnice, TV, sva potrebna posteljina, garderobni ormari, stalci za odjeću te papuče i ogrtači.

Na predivnoj terasi sa pogledom na grad nalazi se hidromasažna kada, odnosno jacuzzi za uživanje u dnevnim i večernjim trenucima opuštanja koju gosti apartmana mogu koristiti tijekom cijele godine.

U sklopu apartmana nalazi se i finska sauna namijenjena za uživanje u romantici, za opuštanje nakon sportskih aktivnosti ili za detoksikaciju organizma tijekom zimskih mjeseci. Sauna je funkcionalna tijekom cijele godine i njeno korištenje uključeno je u cijenu apartmana.

U blizini apartmana nalaze se sljedeće atrakcije i znamenitosti: MEMO Muzej 0,7 km • Pulska Zelena tržnica 0,7 km • Herkulova vrata 0,8 km • Arheološki muzej Istre 0,8 km • Rimsko kazalište 0,8 km • Muzej suvremene umjetnosti Istre 0,9 km • Augustov hram 0,9 km • Pulski kaštel 1 km • Arheološki lokalitet Vižula 7,7 km • Nacionalni park Brijuni 8,9 km.