Proljetni odmor na Krku - 3 dana/2 noćenja u modernoj Villi Pinus u Aminess Gaia Green Villas u Njivicama za 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 godina...

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aminess Gaia Green Villas – resort posvećen pružanju najviše razine kvalitete odmora, usluga i dizajna... Kupon vrijedi od 31.03. do 18.05.2023.

Aminess Gaia Green Villas je resort koji je savršenom sinergijom arhitekture i prirode označio novu eru odmora.  Za goste vila pripremamo odmor prilagođen njihovim željama kroz gastronomske, sportske, animacijske i slične sadržaje.

U cijenu uključeni i : posteljina, ručnici, završno čišćenje + trošak plina, vode i struje + korištenje fitnessa u hotelu Magal by Aminess!

Aminess Gaia Green Villas stvorene su da posjetiteljima omoguće jedinstvenost i intimnost odmora, neovisno o broju posjetitelja, dok njihov dizajn predstavlja unikatan i inovativan pristup povezivanja arhitekture i pripadajućeg okruženja u zajedničku cjelinu koja u potpunosti redefinira pojam odmora kakav do sada poznajemo.

Tailor made iskustvo odmora

Za potpuni doživljaj destinacije i maksimalno uživanje i odmaranje, odabrali smo usluge koje će Vaš odmor na otoku Krk učiniti nezaboravnim! Doznajte zanimljivosti o kvarnerskim otocima, odmorite se uz jutarnje vježbe na terasi vile, okusite mediteransku kuhinju...

Doplata za Uskrs 07.-10.04. (odlazak) 15,00 eura/noć (u ograničenom broju), plaćanje na licu mjesta; doplata za 1. svibanj 27.04.-01.05. (odlazak) 20,00 eura/noć (u ograničenom broju), plaćanje na licu mjesta.

Villa Pinus

Dolazite li sa obitelji, no maštate o pametno razrađenom smještaju koji ima odvojen kat za spavanje i relaksaciju? Vile Pinus zadovoljiti će sve vaše želje po tom pitanju.

Dvije spavaće sobe nalaze se na prvom katu, dok je u prizemlju na raspolaganju sve potrebno za kvalitetan odmor. Ime dolazi od latinskog naziva za bor. Bor je visok te postoje razne vrste borova koji su rasprostranjeni po cijelom otoku. S obzirom da ovih vila ima najviše te su na kat, nose upravo ime po boru.

2 kata x 25m2 + 15m2 terasa; u prizemlju: kuhinja i dnevni boravak i 1x wc, kauč na razvlačenje za dvoje djece do 12 godina; na katu: 2 x spavaća soba, 1x kupaonica