Hotel Han 4* se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerojatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom... Kupon vrijedi do 31.03.2023.

HOTEL HAN se nalazi na udaljenosti od samo 25 km od Sarajeva. Otvoren je čitave godine, a tijekom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše, a istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe prirode.

Hotel Han raspolaže s udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima sa balkonom i fenomenalnim pogledom na Bjelašnicu. U sklopu hotelu su dva restorana, konferencijska sala i Relax Spa Zone.

Ambijentalni hotelski restoran raspolaže sa 120 sjedećih mjesta. Naš iskusni tim kuhara ponudit će vam čitavu paletu autentičnih specijaliteta pripremljenih na tradicionalan način. Jedinstveni ugođaj čine kamin i savršen pogled.

Restoran A la Carte sa kapacitetom od 140 mjesta nudi veliki izbor međunarodnih i domaćih specijaliteta. Gosti mogu koristiti terasu restorana kako bi uživali na čistom zraku i pogledu. Sveukupni ambijent pruža mogućnost uživanja tokom čitave godine.

Opustite se i nagradite svoje tijelo posjetom našoj Private/Family SPA zoni, bilo da ste sa najdražom osobom, obitelji ili prijateljima. Na upit na recepciji Hotela moguće je rezervirati termin, uz nadoplatu u iznosu 60 KM / satu.

BJELAŠNICA je visoka planina smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine, jugozapadno od Sarajeva, a susjedne planine su joj Igman, Ivan-planina te Treskavica i Visočica. U prosjeku je prekrivena snijegom više mjeseci, obično od studenog do svibnja, a nekada i u ljetnim mjesecima, te otuda dolazi objašnjenje za njezino ime.

Najviši vrh je istoimeni vrh Bjelašnica (2067 m), kojega još zovu Opservatorij, po meteorološkoj stanici koja se na njemu nalazi. Bjelašnica je popularno sarajevsko izletište, atraktivno i zbog mogućnosti planinarenja, brdskog biciklizma te aktivnosti na vodi (rafting i kanjoning na obližnjim rijekama), u zraku (paraglajding) te na snijegu.

Za potrebe XIV. zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, na Bjelašnici su izgrađeni brojni sportski i turistički objekti, koji se danas djelomično koriste.