[50% POPUSTA!] Provedite proljetni odmor za pamćenje u veličanstvenom Dubrovniku - 2, 4 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u luksuznom Hotelu Lapad 4*...

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete u sobi na pomoćnom ležaju do 5 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 09.03. do 30.03.2023.

HOTEL LAPAD 4* zasigurno je jedan od simbola Dubrovnika - prestižan turistički proizvod i jedan od najstarijih hotela u gradu koji cijelo jedno stoljeće čuva tradiciju i uspomene nekih davnih vremena.

2007 god. došlo je vrijeme da se Lapad podigne na još veću razinu te je započela obnova sa čijim dovršenjem hotel stječe 4* i potpuno novi, moderni izričaj. 

Jedan od najstarijih hotela na dubrovačkoj rivijeri već 102 godine dočekuje svoje goste koji ispisuju stranicu po stranicu njegove povijesti. Daleko od gradske gužve, smješten je na prekrasnom poluotoku Lapadu. Jedan je od rijetkih hotela koji je sačuvao svoj izvorni izgled te ga u savršenoj mjeri prilagodio prednostima modernog doba pa samim time posjeduje šarm koji ga razlikuje od drugih. 

Unutar svoje 4* gostima nudi 163 prekrasno uređene smještajne jedinice, 157 soba i 6 apartmana, koje se nalaze unutar 2 krila; superior krilo te classic krilo. Iz sezone u sezonu postiže odlične turističke rezultate, što pokazuju mnogobrojne nagrade koje su bazirane na glasovima i iskustvima gostiju. 

Classic sobe sa balkonom i pogledom na morsku stranu - najviša kategorija sobe u novom krilu; moderne, luksuzne, sa zaštitnim tonovima modre boje, pruža vam jedinstveno uživanje i pogled na Gruški zaljev i luku. Možete birati između bračnog kreveta (160 x 200 cm) ili pak 2 razdvojena kreveta (2 x 90 x 200 cm). 

Ima i mini bar, privatnu kupaonicu sa kadom, sef, LCD TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kavu i čaj, radio, WIFI, klimu i grijanje. 

Zavirite i na terasu lobby bara te uživajte u relaksaciji uz koktel i kolač sa pogledom na grijani vanjski bazen i gradsku luku. Možete li zamisliti bolji predah od ovoga nakon cjelodnevnog izleta po gradskim zidinama?

Iz sezone u sezonu hotel bilježi odlične turističke rezultate, što pokazuju mnogobrojne nagrade dobivene tijekom proteklih godina a koje su bazirane na glasovima i iskustvima gostiju. Puno nam se posjetitelja iznova vraća i time dokazuje da je predanost, strast prema poslu, profesionalnost i timski rad u Lapadu odlična kombinacija za izvrsnu uslugu.  

U sklopu hotela, nalazi se i 500 godina stara palača Mala Venezia koja je kongresno i event središte hotela.