Proljetni odmor u dvoje ili s obitelji na moru - uživajte u Segetu Donjem uz 2, 3 ili 5 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge u Hotelu Jadran 3* te pregršt sadržaja i pogodnosti...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 osobe i 1 dijete do 7,99 godina ili 2 osobe i do 2 djece (1 dijete na pomoćnom rasklopnom ležaju do 11,99 godina i 1 dijete do 6,99 godina bez ležaja), ovisno o odabranoj opciji. Kupon vrijedi od 15.04. do 20.05.2023.

HOTEL JADRAN uz samo more i u okruženju borove šume, već vas po dolasku odnese u opuštajuću mediteransku atmosferu. Jedinstven spoj odmora i prirodnih ljepota, jutarnja buđenja uz šum mora, uživanje u upoznavanju mjesta i okolice uz šetnje preko dana, i ako vas ''pomazi'' vrijeme dan ćete završiti uz prekrasne zalaske sunca prizivajući sjećanja.

Do Unescovog grada trenutka sreće, Trogira, udaljenog svega 3 km od hotela, možete prošetati ili odvesti se lokalnim autobusom, a od sredine 5. mjeseca provozati se i taxi brodićem.

Split – grad velikog Dioklecijana i "glavni grad" Dalmacije – udaljen samo pola sata vožnje, ostavit će nezaboravan pečat na svakog posjetitelja, vodeći vas kroz širok raspon kulturne i prirodne baštine, gastronomije, umjetnosti i glazbe.

U ALL INCLUSIVE ponudi očekuju Vas 3 obroka (buffet doručak, buffet ručak, buffet večera) + odabrano all inclusive piće uz obroke i tijekom dana na restoranskom baru te sa šankomata uz neograničenu konzumaciju (točeno pivo, stolno vino, izbor rakija i likera na restoranskom baru 10-22h, gazirana i negazirana bezalkoholna pića, kava i čajevi sa šankomata 7-22h) + poslijepodnevni slatki ili slani zalogajčić "Snack" (keksi, grickalice..)! 

Pansionski hotelski restoran sa velikom vanjskom terasom i pogledom na more smješten je u glavnoj zgradi. U restoranu uživajte u all inclusive ponudi: buffet doručku, ručku i večeri raznovrsne internacionalne kuhinje te neograničenom konzumiranju odabranih alkoholnih i bezalkoholnih pića te toplih napitaka. 

Za Praznik rada (1. Maj) će biti serviran tradicionalan Prvomajski ručak. Prigodne tematske večeri nisu isključene.

Hotel ukupno objedinjuje 6 zgrada od koje je jedna glavna zgrada sa osnovnim sadržajima (recepcija, restoran, bar, sefovi, prostor za prtljagu) sa smještajnim jedinicama (centralne dvokrevetne sobe) i 5 hotelskih depandansi/aneksa isključivo smještajnog kapaciteta.

Vaš smještaj uključuje boravak u dvokrevetnoj i  klimatiziranoj (individulano kontrolirani klima uređaj) sobi sa balkonom ili terasom (ovisno o raspoloživosti) opremljenoj kupaonicom sa tuš kabinom, kupaonskim ručnicima i osnovnim kupaonskim potrepštinama, sušilom za kosu, LCD Sat TV, telefonom i bežičnim internetom, te se nalazi u jednoj od 4 depandansi (paviljona) hotela na morskoj strani.

Krevet može biti dupli/bračni ili odvojeni. Ova soba je idealno opremljena za užitak u dvoje uz mogućnost da se doda treći pomoćni rasklopni ležaj, a po potrebi i dječji krevetić. Oboje, i pomoćni ležaj i dječji krevetić ne mogu stati u sobu. Kod smještaja 2 djece u sobi jedno dijete (do 6,99 godina) može spavati na krevetu sa roditeljima, a drugo dijete do 17,99.godina na pomoćnom rasklopnom  ležaju. Mogućnost odabira i drugih tipova soba bez doplate prema upitu.

U 5. mjesecu uključeno je i korištenje vanjskog slatkovodnog bazena sa dječjim odjeljkom te ležaljki i suncobrana uz bazen i na hotelskoj plaži ovisno o raspoloživosti!

Na raspolaganju vam je - ako vrijeme dozvoli tijekom 5.mjeseca - i hotelski vanjski slatkovodni bazen (120m2/1,2-2,2m dubine) koji ima i odvojen dječji odjeljak za najmlađe goste (dubina 0,4m). Ležaljke i suncobrani na bazenu I ispred hotela (hotelskom sunčalištu) također su dio ponude.

Svega 100-tinjak metara od hotela nalazi se i javna šljunčana plaža, dok će ljubitelji mira i tišine imati prilike istražiti i pronaći manje plaže u okolici ili na obližnjem otoku Čiovo.

Ukoliko na putovanje gledate kao na pustolovinu, svakako se odvažite na obilazak brojnih znamenitosti te adrenalinskih ili opuštajućih aktivnosti. U neposrednoj blizini hotela nalazi se pregršt sadržaja koje možete iskusiti i tako obogatiti svoje doživljaje - posjetite gradove u blizini: Trogir Kaštela, Split ili NP Krka ili si priuštite šetnju Stazom zdravlja ''Napoleonovim putem''...