Proljetno ruho čarobnog Motovuna i odmor u Villa Borgo 3* / Baka Ljubica 3* - 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, kuponi za popuste i degustacije te boca lokalnog vina na poklon...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljeće svakako iskoristite za posjet srednjovjekovnom Motovunu u srcu Istre i odmor u Villi Borgo 3* ili objektu Baka Ljubica 3* na samome vrhu gradića, a u ponudi Vas očekuju brojne pogodnosti... Kupon vrijedi do 31.05.2023.

U ponudi Vas očekuju i kuponi za popuste i degustacije + boca lokalnog vina na poklon + besplatan parking i dolazni/odlazni transfer!

Villa Borgo 3* nalazi se na samom vrhu srednjevjekovnog gradića Motovuna okruženog brežuljcima prepunim vinograda i maslinika, starim gradovima te dolinom rijeke Mirne. S naše se terase pruža najljepši pogled na prirodne ljepote unutrašnjosti Istre, a posebnost kuće je i položaj u neposrednoj blizini glavnog trga, zidina i glavne motovunske ulice prepune restorana i suvenirnica. 

U dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom te apartmanu, posjetitelji mogu doživjeti  nezaboravne trenutke boravka ispod gradskih zidina među romantičnim uskim ulicama Motovuna. 

Villa je novouređena zgrada. Izvorno, to je stara tradicionalna kamena kuća (nekada i šivaonica) koja se nalazi u prvom redu okrenuta šarmu istarskog zaleđa. Idealni je odabir kao baza za višednevni posjet unutrašnjosti Istre, kao i obale koja se nalazi na svega 20 minuta vožnje.

Villa Borgo i Baka Ljubica imaju ukupno 16 soba. U Villi se nalaze i sobe s panoramskim pogledom na dolinu rijeke Mirne, okolne gradiće, mjestašca i netaknutu prirodu smještenu na brežuljcima i padinama podno Motovuna. 

Pogled s preostalih soba obuhvaća glavnu povijesnu motovunsku ulicu i uske ulice i prolaze koji su nekad predstavljali prvi red obrane od neprijatelja i sačuvali svoje kamene kuće i zidine. 

Sobe su koncipirane tako da mogu sadržavati jedan bračni krevet ili dva odvojena kreveta za jednu osobu. Također moguće je u svaku sobu postaviti i dodatni ležaj za dijete ili odraslu osobu. 

Opremljenost soba: dupli krevet, TV, klima, kupaonica s tušem.

Baka Ljubica 3* je novouređeni objekt koji se nalazi 5 metara od Ville Borgo, s novouređenim i klimatiziranim sobama s vlastitom kupaonicom.

Motovun predstavlja jedan od simbola istarske unutrašnjosti do kojeg vodi najduže istarsko stepenište sa 1052 stepenice. S njegovih se zidina pruža pogled na dolinu rijeke Mirne i Motovunsku šumu koja je najpoznatije stanište bijelog i crnog tartufa te na slikovite gradiće unutrašnjosti Istre pa sve do Jadranskog mora i Alpa.