Otputujte u Vodnjan i odmorite se uz 2 noćenja na bazi polupansiona u Hotelu Villa Letan 4* te upoznajte zbirku sakralne baštine s uključenim ulaznicama za muzej u crkvi Sv. Blaža, sve za 2 osobe...

Jedno dijete do 6 godina GRATIS! Hotel Villa Letan smješten je na zapadnoj obali Istre, između Vodnjana i Fažane, sa krajolicima okićenima maslinovim stablima, obala i šetnica sa pogledom na Brijunske obale za opuštane šetnje ili vožnje biciklom... Kupon vrijedi do 06.04.2023.

Biser sakralne baštine u Vodnjanu

Vodnjanskoj zbirci sakralne umjetnosti nema premca u Istri. Ova zbirka predstavlja sažetak umjetničkog genija koji se očitovao u ovim krajevima, pobožnosti ovdašnjih ljudi, ali i pogled u život i zbivanja proteklih stoljeća. Zbirka sadrži ukupno 730 djela i predmeta koji obuhvaćaju vremensko razdoblje od V. do XIX. stoljeća.

Cijena uključuje i 2 ulaznice za muzej sakralne umjetnosti u crkvi sv. Blaža u Vodnjanu - posjet izložbi zbirke sakralne umjetnosti u crkvi Sv. Blaža uz stručno vođenje koja uključuje i potpuno očuvana sveta tijela te veliku zbirku sakralne baštine za koju je Vatikanski glasnik objavio da je jedna od najvrjednijih na svijetu!

Hotel Villa Letan 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

U ponudi uključeni i piće dobrodošlice + korištenje zabavnog sadržaja - bilijar, pikado, badminton, stolni tenis, stolni nogomet (ovisno o raspoloživosti) + besplatni najam bicikala 1h dnevno (ovisno o raspoloživosti)!

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo. 

Očekuje Vas i istarska tradicionalna večera i čaša vina uz večeru po preporuci someliera te slatki happy hour uz posebne popuste na domaće slastice i kavu!

Gastronomske vrhunce možete dostizati u ugodnom ambijentu restorana u sklopu kojega se nalaze bar i sala s natkrivenom terasom. Hotelski bar na raspolaganju vam je za jutarnju kavicu, kratko piće nakon ručka ili za večernju čašicu s društvom.