AUTO CENTAR JIMMY u Zagrebu - dezinficirajte svoj automobil ozonom i zaboravite na neugodne mirise cigareta, hrane i kućnih ljubimaca za samo 20 €!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istraživanja su pokazala da je ozon učinkovitiji i ima veći oksidacijski potencijal od većine tradicionalnih dezinfekcijskih i sanitarnih tvari! Kupon vrijedi do 31.05.2023.

Kako dezinficirati i očistiti automobil od neugodnih mirisa cigareta, kućnih ljubimaca, znoja, vlage i pljesni, a ujedno i dezinficirati sistem klima uređaja? 

Ponekada unutrašnjost automobila nije dovoljno samo usisati i prebrisati. Neugodni mirisi, ali i virusi i bakterije i dalje ostaju u njemu bez obzira koliko ga čistili. U takvim situacijama probleme rješava OZON.

Ozon je plin čija se molekula sastoji od tri atoma kisika (O3) i najjače oksidacijsko sredstvo poslije fluora. Želite li da Vaš automobil ponovno miriši kao kada je bio nov, tretman ozonom je jedini pravi izbor.

Ponuda vrijedi za osobna vozila. Samo čišćenje traje  oko 20  minuta i to je najmoderniji stroj i razlikuje se od ostalih koji pružaju istu uslugu koja traje 45  -60 minuta. Nakon tih 20 minuta auto je potrebno provjetriti 15 minuta te je spreman za preuzimanje. Potrebno je rezervirati 2 dana unaprijed.