Otopite suvišne kilograme uz MAX SHAPE PAKET od 23 udarna tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Beauty salonu LaVi u Zagrebu uz 65% POPUSTA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 7 radiofrekvencija + 7 kavitacija + 7 limfnih drenaža + 2 anticelulitne masaže! Kupon se može iskoristiti do 20.05.2023.

Radiofrekvencija tijela

Dubinskim zagrijavanjem kože,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože,odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. 

Kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Limfna drenaža

Aparaturna limfna drenaža radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.