Idiličan odmor na jugu Hrvatske - Hotel Aquarius u dubrovačkoj uvali Lapad poziva Vas na 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka uz piće dobrodošlice i kolač u sobi, a sve za 2 osobe...

1 prodanMožete kupovati i dalje!

EXTRA pogodnost - parking GRATIS! Kupon vrijedi od 01.04. do 15.05.2023.

HOTEL AQUARIUS

Mi smo ugodan i šarmantan mali obiteljski hotel kojemu je zadovoljstvo naših gostiju na prvome mjestu. Ponosni smo na naš biser i sretni što možemo biti dio vaših nezaboravnih trenutaka provedenih u prelijepom Dubrovniku!​

Aquarius nudi smještaj u 20 soba i 4 apartmana smještenih na 4 kata. Sve smještajne jedinice su klimatizirane, kupaone s tušem su opremljene standardnom kupaoskom galanterijom, te sušilom za kosu. Sve sobe sadrže minibar, satTV, telefon i besplatan pristup internetu (wifi) za goste hotela.  

Hotel Aquarius je smješten u urbanom centru Dubrovnika - Uvali Lapad, 350m od najbliže plaže. Stari Grad - povijesni dio Dubrovnika, udaljen je približno 3km, te lako dostupan (gradski prijevoz ili taxi).

Nalazimo se u Uvali Lapad, u urbanom centru Dubrovnika. Sa ulice Mata Vodopića dolazite u hotel na glavni ulaz s prednje strane. Ukoliko stižete automobilom ili motociklom potrebno je koristiti se ulicom Petra Zoranića kako biste stigli na parking hotela - s kojeg ulazite u hotel uz pomoć stražnjeg ulaza sa parkinga.