Ovog proljeća počastite se odmorom u vrhunskim mobilnim kućicama Brioni Sunny Camping nadomak Pule uz 3 dana/2 noćenja te izbor smještaja za do 6 ili 8 osoba, već od samo 89 eura!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu vrstu mobilne kućice (standard, comfort, superior ili superior prestige)! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, od 27.04. do 28.05.2023.

Doživite Brioni Sunny Camping!

Brioni Sunny Camping nalazi se na odličnoj lokaciji – 5 km od ribarskog mjesta Fažana iz kojeg brodovi voze do Nacionalnog parka Brijuni.

 

7 km od antičke Pule s najvećom atrakcijom Arenom i blizu tvrđave Punto Christo u kojoj se tijekom ljeta održavaju partiji.

Zbog različitih mogućnosti smještaja, prekrasne šljunčane plaže i pogleda na Nacionalni park Brijuni, Brioni Sunny Camping privlači mlade, ali i obitelji željne aktivnog odmora u prirodi. Sve smještajne jedinice raspoređene su blizu mora ili u prirodnoj hladovini šume.

MOBILNA KUĆICA STANDARD površine od 24 m²  može smjestiti do 6 osoba.
Sadržaj: kuhinja s blagovaonicom (kuhinjska niša sa plinskim ringovima za kuhanje, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, klima uređaj, posuđe), dnevni boravak (kutna garnitura za sjedenje, TV, ležaj na razvlačenje za 2 osobe), 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta + ležaj za dijete do 6 godina, kupaonica (WC, tuš-kabina, lavabo). Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima za 6 osoba. Kućica ima natkrivenu drvenu terasu (10 m²) opremljenu sa stolom, 6 stolica i 2 ležaljke. Kapacitet kućica: 4 odrasle osobe + 2 djece.

MOBILNA KUĆICA COMFORT površine 30 m² za 5 odraslih osoba + 1 dijete.

Sadržaj: kuhinja s blagovaonicom (kuhinjska niša s plinskim pločama za kuhanje i napom, sudoper, hladnjak s ledenicom, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, klima uređaj, posuđe), dnevni boravak (kutna garnitura za sjedenje, SAT-TV), 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta, 1 spavaća soba s krevetom na kat, kupaonica (WC, tuš-kabina, lavabo). Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima za 6 osoba.

Kućica ima natkrivenu drvenu terasu (10 m²) opremljenu sa stolom, 6 stolica, 2 dječje stolice i 2 ležaljke.

MOBILNA KUĆICA SUPERIOR površine 33 m²  za 6 odraslih osoba + 2 djece.

Mobilna kućica se sastoji od 3 spavaće sobe, kuhinje (aparat za kavu, hladnjak s ledenicom, mikrovalna pećnica i posuđe), dnevnog boravaka (dodatnim ležajem na izvlačenje, SAT-TV), kupaonice (tuš kabina, toalet). 

Osim toga kućica ima natkrivenu drvenu terasu (20 m²) opremljenu sa stolom, 6 stolice i garniturom za sjedenje.

Kućica je opremljena sa klima uređajem. Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima za 6-8 osoba.

MOBILNA KUĆICA SUPERIOR PRESTIGE 4+2 površine 32 m² za 4 do 6 osoba. Mobilna kućica se sastoji od: 2 spavaće sobe (svaka spavaća soba ima svoj tuš/wc), kuhinje, dnevnog boravka sa dodatnim ležajem na izvlačenje. Osim toga kućica ima natkrivenu drvenu terasu (20 m²) opremljenu sa stolom, 6 stolice i garniturom za sjedenje. Kućica je opremljena sa klima uređajem, SAT-TV, mašinom za pranje rublja, hladnjak s ledenicom i posuđem. Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima za 4-6 osoba.

Obavezna nadoplata za boravišnu pristojbu + 40€ za završno čišćenje, TV, struju i plin + 100€ za depozit (naplaćuje se prilikom dolaska našem predstavniku, vraća se prilikom odlaska; u slučaju nastanka štete prilikom korištenja, šteta će se naplatiti u visini nastalog troška saniranja štete).

Jedinstvena lokacija uz more s pogledom na brijunsko otočje, šljunčana plaža dugačka 1500 m, parcele i camping homeovi u hladu zelenila ili do mora, smještaj u hostelu s opcijom polupansiona ili punog pansiona, bogata ponuda sportova, à la carte restoran, barovi i beach bar.