Spoj vina i odmora u Heritage Hotelu Imperial 4* u Opatiji - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, Wellness & SPA i vinske radionice WinEmotion, a sve za 2 osobe! Otkrij, osjeti, uživaj...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte vinsku Hrvatsku kroz edukativnu i interaktivnu radionicu koju je za vas pripremila vinska stručnjakinja Karmela Tancabel tijekom koje ćete kušati 6 pomno odabranih vina renomiranih hrvatskih vinara! Kupon vrijedi od 19.03. do 30.03.2023.; ne vrijedi za 24.-26.03.2023.

U cijenu uključena ulaznica po osobi za jednu od radionica tijekom boravka te 1x plata selekcije domaćih sireva za vrijeme trajanja radionice, jednom tijekom boravka!

Termini radionica: 20. 03. / 22.03. / 27.03. / 29.03.; od 17.00 do 19.00 sati. Svaka autorska vinska radionica sastoji se od 3 dijela: edukativnog (Wine) "Otkrijte vinsku Hrvatsku", iskustvenog (Emotion) i interaktivnog (Motion).

Osjeti i kušaj 6 pomno odabranih vina autohtonih sorti iz svih vinskih regija renomiranih vinara Hrvatske i uživaj u doživljaju za pamćenje. WinEmotionbyKT POWERED by LIBURNIA HOTLES & VILLAS predstavlja inovativnu platformu za iskustvenu afirmaciju vrijednosti hrvatskih vina u ukupnom turističkom proizvodu Republike Hrvatske. 

Liburnia hoteli i vile prepoznali su vrijednost i postali prvi partner u implementaciji i pokretanju ove inovativne i polivalentne sadržajne platforme, koju je osmislila i razvila vlasnica brenda gđa. Karmela Tancabel, a koja višestruko obogaćuje ponudu i boravak naših gostiju na Opatijskoj rivijeri.

Heritage Hotel Imperial 4* povijesno je zdanje izgrađeno 1885. godine koje je prvotno ime dobilo po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Stephanie. Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial izgrađen je u stilu secesije.

Osim ulaznica, ponuda uključuje i 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion) + smještaj u standard dvokrevetnoj sobi + korištenje fitnessa, spa i relax zone (od 16 godina, sukladno raspoloživosti): finska sauna i turska kupelj te masažni tuševi...

Heritage Hotel Imperial nudi opuštajući odmor u centru grada. Inspirativna povijesna baština hotela stvara nevjerojatnu mješavinu fantazije i stvarnosti. Široka ponuda usluga i izvanredan položaj nedaleko od poznate obalne šetnice Lungomare i popularne plaže Slatina savršena su kombinacija za izvrstan odmor u Opatiji.

Odlike Wellness & Spa centra Heritage Hotela Imperial su očuvanje tradicije, isticanje vrijednosti izvornih kvaliteta, originalni tretmani i luksuz uklopljen u prirodnost Mediterana. U njezi se koriste i vrhunski kozmetički proizvodi.

Restoran hotela Heritage Imperial svakodnevno nudi specijalitete kontinentalne i mediteranske kuhinje.