Patrizia beauty salon u Zagrebu predstavljam Vam paket od 10 tretmana maderoterapije nogu i stražnjice i 5 tretmana detox body wrappinga uz 50% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 06.05.2023. Ponuda vrijedi isključivo za žene.

MADEROTERAPIJA ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini posve prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. 

Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.

BODYWRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju. 

Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.