50% POPUSTA! U Salonu Tajna Ljepote u Zagrebu očekuje Vas tretman najnovije i neinvazivne tehnologije faceliftinga - 8D HIFU sa V-MAX sondom za odabrane regije!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PRVI I JEDINI NAJNOVIJI 8D HIFU S V-MAX SONDOM ZA POTPUNO UKLANJANJE BORA! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2023.

Opcije: HIFU+V-MAX mala zona (izbor između područja oko očiju, nazolabijalnih bora, bora mrštilica između očiju, podbradka, vrata) / HIFU+V-MAX cijelo lice / HIFU+V-MAX cijelo lice, podbradak, vrat i dekolte

Tretman 8D HIFU izvodi CERTIFICIRANA KOZMETIČARKA koja ujedno održava i edukaciju istog tretmana za salone ljepote i klinike diljem Hrvatske. Do sada je 'uljepšala' preko 900 žena iz Hrvatske i Slovenije, provjerite i Vi zašto baš u salonu Tajna ljepote pomladiti svoje lice i dotjerati liniju do savršenstva.


Prateći američke trendove u razvoju tretmana pomlađivanja, Europa je već oduševljena učincima nove 8D HIFU tehnologije zatezanja kože poznate kao “soft” facelift. Sada je ovaj jedinstveni uređaj po prvi puta došao i kod nas te njegove efekte možete isprobati u salonu 'Tajna ljepote'. Efekti su odlični te se smatra da trenutno ne postoji bolja metoda za zatezanje lica, vrata, trbuha, bedara, nadlaktica, ruku i nogu te uklanjanja masnoće sa svih područja na tijelu gdje postoji masno tkivo.

8D HIFU je najnovija i neinvazivna tehnologija faceliftinga (PODIZANJA LICA) bez kirurške intervencije i anestezije koja može postići nevjerojatne rezultate u samo jednom tretmanu. Ovaj tretman dio je rastućeg trenda postupaka protiv starenja koji omogućuju vidljivo poboljšanje finih linija i oblikovanja lica, dajući vam mlađi i osvježeni izgled lica bez bora.


8D HIFU je najnovija tehnologija u HIFU terapiji i kao takva je popularnija od 3D, 4D ili 9D HIFU tretmana. Ono što ovaj uređaj čini jedinstvenim je što 8D HIFU ima manju točku fokusa od ostalih HIFU uređaja a to nam osigurava duplo bolje i brže rezultate.  Ova fokusirana energija, stimulirajući proliferaciju kolagenskih i elastinskih vlakana, tretman čini izuzetno ugodnim i bezbolnim za razliku od prijašnjih hifu tretmana koji su često vrlo bolni i neugodni.   8D HIFU uređaj možemo koristiti ne samo za pomlađivanje nego i  mršavljenje, smanjenje celulita te zatezanje kože. 

Još jedna posebnost tretmana 8D HIFU uređajem je što je DOVOLJAN SAMO JEDAN TRETMAN u dvije godine,  a rezultati će biti vidljivi odmah nakon tretmana, te krajnji rezultat nakon 8 do 12 tjedana. Kod prijašnjih Hifu uređaja trebalo je sačekati i do 90 dana kako bi se vidjele promjene na koži lica. Tretman se izvodi s pomoću čak 4 različita aplikatora što po prvi puta omogućuje pristup SMAS tkivu, to jest trećem sloju između mišića. Njegova posebnost je i posebno patentirani aplikator 2.0 mm koji ostali aparati nemaju a kojim se lijepo mogu izbrisati bore oko očiju i usta, te poboljšati kvaliteta kože, što uključuje i ožiljke od akni. 


V-MAX SONDA je novitet kod hifu uređaja kojom po prvi puta možemo ukloniti i one najsitnije bore oko očiju i usta.  Nakon hifu tretmana lice se dodatno prolazi aplikatorima V-max sonde kako bi poboljšali efekt liftinga i potpuno uklonili bore. To je još jedan od mnogih noviteta u odnosu na druge hifu uređaje. 

HIFU ILI HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND – visoko intenzivirani fokusirani ultrazvuk kontrolirano zagrijava tkivo na dubini od 3 do 4 mm, čime se stvaraju znatne količine kolagena te koža postaje utegnutija, bez pora i bora. 

PREDNOSTI 8D HIFU: rezultati vidljiv odmah, a krajnji još bolji rezultati nakon samo 12 tjedana; tretmani su potpuno bezbolni i vrlo ugodni; V-max sondom možemo ukloniti bore oko očiju i usta; dovoljan samo jedan tretman u godini dana; prava i jedina alternativa 'iglama' i kirurškim zahvatima; nakon tretmana nema oštećenja na koži i nije potreban oporavak; uređajem možemo ukloniti masnoću, celulit te zategnuti kožu na bilo kojem dijelu tijela.


Ovaj revolucionarni i jedinstveni uređaj može: ✔ublažiti ili potpuno ukloniti bore na čelu ✔podignuti obrve za 3 - 4 mm (podignuti gornje kapke) ✔ublažiti ili potpuno ukloniti bore oko očiju ✔ublažiti do potpuno ukloniti podočnjake ✔suziti proširene pore ✔učvrstiti i podignuti obraze ✔ublažiti ili potpuno ukloniti nazolabijalne bore ✔zategnuti vrat ✔zategnuti i ukloniti podbradak ✔zategnuti dekolte ✔zategnuti opuštenu kožu trbuha ✔zategnuti opuštenu kožu nadlaktica, bedra, stražnjice ili nogu ✔ukloniti masnoću na području: trbuha, nogu, ruku, bedara, bokova, leđa, stražnjice i nogu.