Nezaboravno gastronomsko i wellness iskustvo u Rogaškoj - ručak ili večera s odabirom mesnog ili ribljeg menija u restoranu Apolon te korištenje bazena i saune u Hotelu Slatina 4*, sve za 2 osobe...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U središtu Rogaške Slatine, gdje se tradicija liječenja prirodnim faktorima čuva preko 400 godina, pronaći ćete naš hotel koji promiče zdrav način života, a u restoranu Apolon prepustite se spoju okusa tradicije i ekstravagancije... Kupon vrijedi do 31.03.2023.

HOTEL SLATINA 4* - tradicija i zelena suvremenost... u zagrljaju šume, uz šetnicu

Odmaknite se od užurbane svakodnevice i uronite u zagrljaj smirujuće prirode koja će vas ispuniti energijom i ugodom. U središtu Rogaške Slatine, gdje se tradicija liječenja prirodnim faktorima čuva preko 400 godina, pronaći ćete naš hotel koji promiče i zdrav način života. Opustite se i uživajte u ovom vremenu uz prekrasnu šetnicu, okruženi krošnjama drveća i pjevom ptica.

U ponudi uključeno i korištenje bazena s termomineralnom vodom + korištenje saune!

Rogaška Slatina je prije svega poznata po svojim izvorima termalne (mineralne) vode, od kojih se jedan nalazi i bazenu našeg hotela. Za prekrasan osjećaj opuštanja hotel nudi bazen s termalnom vodom, whirlpool i finsku saunu.

Pozvani ste da doživite božanstveni ambijent - RESTORAN APOLON. Apolon je jedno od olimpijskih božanstava u klasičnoj grčkoj i rimskoj religiji i mitologiji, stoga je vizija restorana Apolon spoj klasike s avangardom i luksuza s poviješću. Prepustite se spoju okusa tradicije i ekstravagancije.

U cijenu uključen i izbor mesnog ili ribljeg menija za 2 osobe (adresa: Celjska cesta 6, Rogaška Slatina)! Napomena: ovisno o tjednu, nudit će se jedan od 4 riblja menija i jedan od 4 mesna menija, niže navedenih! Više o restoranu pogledajte OVDJE!

RIBLJI MENIJI

1) riblja juha/juha od povrća + losos na crnom sosu i citrus sosu + mango desert

 

2) riblja juha/juha od povrća + tuna steak na crnom rižotu i grill brokula + Apolon desert 

3) riblja juha/juha od povrća + sous-vide hobotnica na kremi od komorača i hrskavi krumpir + Slatina desert 

4) juha od kozica/juha od povrća + jadranski tuna steak na žaru sa blitvom i krumpirom + Slatina kolač 

MESNI MENIJI

1) goveđa juha/juha od povrća + teleći french rack na grill povrću i sos od brusnice + kolač od višnje 

2) teleća juha juha od povrća + pačja prsa sa pireom od celera i sosom od sušenih šljiva + Slatina kolač 

3) goveđa juha/rustikalna paradajz juha + svinjski odrezak sa grill povrćem i sosom od vrganja + Apolon desert 

4) kokošja juha/rustikalna paradajz juha + pečeni janjeći kotlet na mixu grill povrća i kremasti pire celera + mango desert