Vrhunski wellness retreat u Hotelu Malin 4* na Krku - 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe, opuštanje u unutarnjem i vanjskom grijanom bazenu, 2h korištenja sauni, 1x relax masaža...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 13.03. do 01.06.2023.

HOTEL MALIN 4*

Nudimo Vam najbolje što imamo - kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom (24-27m2)

Dvokrevetne sobe s balkonom, iznimno ugodno uređene, dijelom se nalaze na strani hotela Malin okrenute k moru, a dijelom prema parku. 

U sobi koja se nalazi na morskoj strani postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja (1 osoba), a pomoćni ležaj je prikladan za treću osobu (dimenzije 120 x 200 cm). Soba je klimatizirana i ima SAT TV, telefon, pisaći stol, mini bar, sef, sušilo za kosu. 

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, jednokratno korištenje sauna u trajanju 2 sata - finska, turska, bio, infrared s zidom od himalajske soli te 1x relax masaža u trajanju 25 minuta...

Otok Krk - otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima...

Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.