Proljetni odmor na Pagu uz 3, 5 ili 7 noćenja za 2 osobe u opremljenim apartmanima u Aparthotel Resortu Trcol 4* u Novalji... Dijete do 6 godina GRATIS!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeni i posteljina, ručnici, završno čišćenje te boravišna pristojba! Kupon vrijedi od 25.04. do 26.05.2023.

APARTHOTEL RESORT TRCOL 4* podijeljen je na tri segmenta - paviljon A, paviljon B i paviljon C. Nalazi se u Novalji, na 500 metara od plaže Lokunje i 1,5 km od plaže Straško, te ima besplatan WiFi, klima-uređaj, sezonski vanjski bazen i bar, opremu za roštilj, vrt i terasu za sunčanje.

Apartman je veličine 30 m², ima vlastitu kuhinju i kupaonicu, klima-uređaj, TV ravnog ekrana i Wi-Fi te 1 veliki bračni krevet. U kuhinji su hladnjak, kuhalo za vodu, ploče za kuhanje, kuhinjski pribor, kuhinjski stol, a u kupaonici WC, kada ili tuš kabina, ručnici, sušilo za kosu, toaletni papir.

Ponuda uključuje smještaj u jednosobnom apartmanu, posteljinu i ručnike, klimatizaciju, besplatni parking, Wi-Fi, završno čišćenje i boravišnu pristojbu. 

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Mogućnost nadoplate za više osoba - 10 eura/osobi/danu, odnosno moguć boravak u app 2+2 i 4+2 do 6 osoba. 

Mogućnost nadoplate za samoposlužni doručak - 6€.

OTOK PAG je površinom peti najveći otok u Jadranskom moru s najduljom obalnom linijom na hrvatskom jadranu prepunom zaljeva, rtova, uvala i kilometarskih pješčanih plaža s finim kristalnim pijeskom. Otok Pag  je poznat kao jedan od najsunčanijih otoka na hrvatskom Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati/godišnje!