Spring break u Vodicama - 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe u apartmanu Arancini Residence 4* uz korištenje vanjskog bazena, fitnessa, SPA oaze...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bezbrižan odmor na moru uz vrhunski smještaj i uslugu Arancini Residence 4*! Dijete do 6 godina s roditeljima u krevetu besplatno! Kupon vrijedi za 10.04.-21.04. / 22.04.-07.05. / 09.05.-13.05.2023.

Arancini Residence 4* novo je sagrađeni objekt u Vodicama, koji kao kombinacija komfornog apartmanskog smještaja  i hotelske usluge čini savršeni spoj za idealni obiteljski odmor.

Vodice su poznata ljetna destinacija, u čijoj će ponudi svaki gost naći nešto za sebe. Zbog odličnih restorana te prekrasnih plaža i čistog mora, biraju je obitelji sa djecom ali i parovi željni odmora daleko od gradske vreve, a opet blizu svih većih gradova srednjeg Jadrana i njihovih kulturnih znamenitosti. 

Objekt je smješten samo 300 m od mora i nadaleko poznatih plaža koje se protežu cijelim područjem. Odlična lokacija omogućiti će istraživanje svih znamenitosti uz laganu šetnju kroz mediteranske kamene ulice do centra ovog živopisnog primorskog mjesta. 

Cijena uključuje i korištenje vanjskog bazena i ležaljki uz bazen (ovisno o vremenskim uvjetima) i fitnessa + 1x ulaz u SPA OAZU u trajanju 90 minuta po osobi (finska sauna i topla klupa - potrebna rezervacija termina prilikom dolaska).

Udobni i moderni apartmani površine 43 m2 i kategorizirani s 4* dizajnirani su da udovolje svim zahtjevima gostiju tijekom njihova boravka, a naglasak je  na komforu i privatnosti. Odlikuju ih elegantan namještaj, svijetle boje, obilje dnevnog svjetla te prostran balkon s pogledom na grad ili more. 

Apartman 43 m2 ima vlastitu kupaonicu s tušem, mini kuhinju s blagovaonom, dnevni boravak s kaučem i balkon s prostorom za sjedenje. Sadržaj: sef, besplatni toaletni pribor, sušilo za kosu, ormar, ogrtači i papuče, SAT TV, telefon, hladnjak, kuhalo za vodu i osnovna oprema za kuhanje. Posteljina i ručnici su na raspolaganju. Veličina kreveta: 2 odvojena kreveta 100 x 200 cm spojena u bračni krevet (u spavaćoj sobi), kauč na razvlačenje 160 x 200 cm se nalazi u dnevnom boravku.

Osim smještaja u novorenoviranim apartmanima, Arancini Residence svojim gostima nudi mogućnost korištenja vanjskog bazena, terase sa ležaljkama i suncobranima, fitnessa te wellnessa s finskom saunom i relax zonom.

Bogati toplo-hladni buffet doručak poslužuje se u restoranu sa šarmantnom terasom pored bazena, a u opciji polupansiona poslužuje se i večera.