Uskršnji blagdani ili odmor za Praznik rada u Wellness Villi Istriana u Umagu - 2 ili 3 noćenja s polupansionom, degustacije domaćih delicija, poklon bonovi... sve za 2 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spa soba ima hidromasažnu kadu, sportska soba ima saunu i sprave, a za smještaj u standard sobi uključeno korištenje privatnog wellnessa u trajanju od 2 sata! Kupon vrijedi za 07.04 -11.04. ili 27.04.-03.05.2023.

Wellness Villa Istriana nalazi se među zelenilom u mirnom naselju Murine, neposredno od Umaga. Nudi najbolje za vaš bezbrižan predah i sve potrebe poslovnih putovanja kao i obiteljskih druženja. Doživite Istru u punom sjaju, iskušajte autohtone delicije poput maslinovog ulja i kvalitetnog vina.

Pažljivo dizajnirana da se osjećate ugodno i opustite od svakodnevnog stresa. Poseban je naglasak stavljen na dobrobit Vašeg zdravlja, a smještaj je prostran i u potpunosti opremljen.

Iznenađenje u sobi za nju i njega (samo na upit, prije dolaska) + poklon bon za masažu lica u iznosu 6 EUR/osobi + poklon bon za masažu tijela u iznosu 9 EUR/osobi!

STANDARD SOBA, veličina 25 m2

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.

SPA ili SPORTSKA SOBA

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Također ima vlastitu hidromasažnu kadu.

Ekskluzivne riblje večere u 4 slijeda (servirane na stol) na bazi dnevnog ulova ribe i školjaka vlasnika objekta ● Degustacija domaćeg maslinovog ulja i domaćih rakija ● Degustacija vina lokalnog vinara i degustacija na bazi tartufa

U restoranu se nudi riblja večera a la carte iz dnevnog ulova ribe vlasnika koji ima i uzgoj kamenica i dagnji, a sin vlasnika profesionalan je kuhar koji pomno pripravlja svježe namirnice i dnevne menije koji su poseban ponos restorana jer se njima potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane. Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama, a bazira se na spoju tradicionalne istarske kuhinje s elementima moderne kuhinje.

Još jedna od posebnosti ovog  restorana je što nudimo namirnice od lokalnih malih proizvođača vina, ulja, povrća i ostalih proizvoda. Na taj način svojim gostima nudimo upoznavanje pravih okusa Istre.

EXTRA pogodnost - izvlačenje bogatih poklona u sklopu jedne večere: 1) 1 noćenje sa polupansionom za 2 osobe u Standard sobi 2) 2 sata privatnog wellnessa sa bogatom ribljom večerom za 2 osobe3) 3 sata privatnog wellnessa za 2 osobe  4) 2 sata privatnog wellnessa za 2 osobe 5) masaža tijela u trajanju od 30 minuta za 2 osobe

Utješna nagrada za one koje nisu izvučeni - butelja vina!