Proljetno uživanje uz more na otoku Rabu - 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u elegantnom Arbiana Heritage Hotelu 4*, piće dobrodošlice, košarica voća u sobi, najam bicikala...

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel je smješten na samo par koraka od mora, okružen mediteranskim parkom u starom gradu Rabu, koji očarava svojom tisućljetnom poviješću... Kupon vrijedi od 10.04. do 10.05.2023.

U samom srcu srednjovjekovnog, istoimenog mjesta Raba, neposredno pored starih gradskih zidina i samo nekoliko koraka od mora, smjestio se luksuzni Arbiana Heritage Hotel.

Ova predivna oaza mira idealno je mjesto za one koje traže privatnost i opuštanje, ali istovremeno očekuju vrhunsku uslugu i  gostoprimstvo. Teško je izdvojiti ono što ovo mjesto čini toliko posebnim, jer je svaki kutak hotela jedinstven i priča neku svoju priču. 

Očekuju Vas i piće dobrodošlice te košarica voća u sobi, a također i ogrtač i papuče!

Uživajte u sezonskom vanjskom bazenu ovisno o vremenskim uvjetima, a na raspolaganju su Vam i besplatne ležaljke uz bazen prema raspoloživosti.

Također možete i iznajmiti bicikle jednom tijekom boravka u trajanju 3 sata (prema raspoloživosti jer je broj bicikala ograničen).

Uz 30 elegantnih soba i apartmana, gostima hotela na raspolaganju su vanjski bazen sa sunčalištem, vlastito parkiralište i fine dining restoran "Agatini vrtovi".

U dizajnu interijera pažnja je posvećena svakom detalju, kako estetski, tako i funkcionalno. Sve sobe opremljene su klima uređajem, smart LED TV-om sa satelitskim programima, izravnim pristupom internetu, radnim stolom i stolicom, mini barom, sigurnosnim sefom, telefonom s izravnom vanjskom linijom, sušilom za kosu, te modernom kupaonicom sa kadom ili walk in tušem.

Ugostiteljska priča Hotela Arbiana seže u 1924. godinu, kada je hotel sagrađen kao utočište europske aristokracije. Tradicija je to koje se nismo odrekli pa je tako kroz sve ove godine hotel prepoznatljiv po svojem ekskluzivnom odnosu prema gostu i visokoj kvaliteti usluge. 

AGATINI VRTOVI

Gurmani će pronaći utočište u restoranu "Agatini vrtovi". Ekskluzivna vina najboljih svjetskih i hrvatskih vinara stapaju se ovdje sa svježim lokalnim sezonskim namirnicama koje naši chefovi pretvaraju u spektakle za ukusne pupoljke. Na prekrasnoj terasi restorana uživajte u miru zelenila, uz jutarnju kavu i fini doručak.